≫ 

Nemci i Španci kvare posao Marseju: Radonjić menja destinaciju u poslednjem momentu?

Borba za potpis Radonjića nije završena

  • 5
Nemanja Radonjić, Olimpik Marsej, Wolfsburg i Sevilja Foto: Marko Jovanović

Aktuelni fudbaler Crvene zvezde dobrim igrama i golovima, pre svega u kvalifikacijama za Ligu šampiona, zainteresovao je brojne klubove iz "evropske petice". 

Ipak, iako mediji u poslednje vreme pišu da je njegov transfer u Olimpik iz Marseja, vredan 12 miliona evra, već gotova stvar, Radonjić bi ipak mogao da u poslednjem momentu promeni destinaciju i umesto Francuske karijeru nastavi u Španiji ili Nemačkoj.

>>> Izašle prve kvote za pobedu Zvezde u Salcburgu: Evo koliko možete da zaradite ako igrate na crveno-bele!

Kako prenosi nemački portal Regional sport, sportski direktor Volfsburga Marsel Šefer želi da u klub dovede krilnog brzonogog igrača, a po njihovim rečima Radonjić je i te kako privukao njihovu pažnju.

- Dovodimo isključivo igrače koji su u stanju da nas odmah pojačaju i učine boljim. Imamo dve ili tri opcije, i smatramo da sve mogu biti korisne po klub istog momenta - naveo je Šefer.

VIDEO: Nemanja Radonjić zadovoljan postignutim

U Volfsburgu su svesni da su kontakti između Olimpika iz Marseja i novopečenog reprezentativca Srbije poodmakli, uz to navode da se za potpis fudbalera bori i Sevilja. Ipak, čekaju svoju šansu jer do kraja prelaznog roka ima još nedelju dana.

Sledeću priliku da prate Radonjića klubovi imaju 29. avgusta kada se u revanš meču plej-ofa sastaju Salcburg i Crvena zvezda.

(Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    23. avgust 2018 | 18:21

    Pošto je Ronaldo otišao iz Reala, mislim da je Radonjić najbolja zamjena. Minimum 80 000

  • Marrko

    23. avgust 2018 | 18:29

    Ovo mi lici na pricu sa Boacijem. Na kraju ce zavrsiti u Kini.

  • Uros

    23. avgust 2018 | 18:12

    Niste dobro obavesteni.. Pogledajte prvo sta je rekao predsednik Marseja, pa objavljujte vest.. Nemci su ipak zakasnili..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA