Anćeloti isprozivao fudbalere Zvezde: Oni su šampioni za valjanje po travi i trošenje vremena!

Treneru Napolija nije se dopalo ponašanje igrača crveno-belih posle meča

Iako je na konferenciji za medije džentlmenski pohvalio Zvezdu, Karlo Anćeloti je u izjavi za Skaj sport Italije bio izuzetno oštar prema igračima crveno-belih. Italijanskom stručnjaku je zasmetalo što su igrači Zvezde, kako on kaže, trošili vreme valjajući se po travi.

- Neizbežno je bilo da bude drugačije poslednjih 15 minuta. Oni su stručnjaci u gubljenju vremena i valjanju po travi. Igrali su čvrsto i uvek su tražili faul.

- Ali to nije problem. Morali smo ranije da postignemo gol. Bilo je blizu, ali nam je nedostajala završnica. Napravili smo male grečke u pasu i šutu. Takođe nismo imali sreće - poručio je Anćeloti posle meča.

Anćelotija smo retko videli nervoznog, ali je na Marakani u nekoliko navrata tokom meča ispoljio nervozu. Posle Vengera, Milojević je nadmudrio i Anćelotija, koji je jedan od najboljih trenera Evrope i spada u TOP 5.

Mančester Junajted je favorit na startu Lige šampiona, a kvota da će savladati Jang Bojs u Švajcarskoj je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Jang Bojs - Mančester Junajted.

Juventus, sada s Ronaldom, ima velike ambicije u Ligi šampiona, a večeras gostuje Valensiji. Kvota na dvojku je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Valensija - Juventus.

Izašle su kvote za nedeljni večiti derbi, a Zvezda je, očekivano, favorit u Humskoj s kvotom 2,10 na dvojku, dok je kvota na keca 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Crvena zvezda.

Sam podatak da je osvojio četiri Lige šampiona dve sa Milanom 2002/03 i 2006/07, dva UEFA Superkupa,zatim sa Realom Ligu šampiona i Superkup, sa Juventusom Intertoto kup., sa Čelsijem je osvojio Premijer ligu, a sa Bajernom Bundesligu.

VIDEO: Strateg Zvezde veliku premijeru u Ligi šampiona napušta zadovoljan

VIDEO: Grmljavina Delija utišala navijače Napolija: Bradati, tetovirani ultras u neverici posmatrao spektakl crveno-belih!

VIDEO: Koreografija Delija za istoriju

VIDEO: Slavlje fudbalera Zvezde sa Delijama!

VIDEO: Šou u miks zoni: Vujadin uz osmeh o Borjanovim bravurama

(D. U.)