Veliki peh za Zvezdu pred derbi: Milojević zbog povrede izostavlja lidera ekipe iz postave!

Ništa od Savića

Štoper FK Crvena zvezda Vujadin Savić propustiće 158. večiti derbi zbog povrede.

Iako se stidljivo najavljivalo da će Savić biti van spiska zbog rupture mišića od 6 milimetara, ipak se ispostavilo da će trener Vladan Milojević morati da traži novu opciju.

>>>Sve što bi trebalo da znate o 158. večitom derbiju: Sva bitna pitanja i svi odgovori za Delije i Grobare!

Savić će pauzirati najmanje dve nedelje, pa se očekuje da u startnoj postavi bude Srđan Babić, koji ga je menjao i u poslednjem odigranom derbiju.

Jedan od lidera Zvezde, Vujadin Savić, doživeo je povredu na meču protiv Napolija, pa će sa tribina pratiti utakmicu protiv crno-belih, u nedelju od 19 časova (Arenasport 1).

Došao je dan derbija, a ne pamti se kada je Zvezda bila veći favorit u Humskoj. Dvojka nosi kvotu 2,10, a kec čak 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za 158. večiti derbi.

Može li Vest Hem da pripremi zamku sjajnom Čelsiju? Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,24. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Čelsi.

Arsenal diže formu, što se ne može reći za Everton. Kec na Emirejtsu je 1,45, i deluje kao sigurica. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Everton.

Luka Jović je presudio Marselju na Velodromu u Ligi Evrope, a sada Ajntraht ima priliku da skine skalp i Lajpcigu. Kvota na keca je sjajna - 2,90! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Red Bul Lajpcig.

Milan ne blista, ali ni Atalanta ne može da se pohvali dobrim igrama i rezultatima. A kec na San Siru je okruglo 2,00! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Milan - Atalanta.

Lion, pun samopouzdanja posle pobede nad Mančester Sitijem u gostima, čeka Marselj koji je ranjen u Ligi Evrope. A kec nosi kvotu 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lion - Marselj.

Veliki derbi Holandije, u kojem je domaćin PSV, a gost Ajaks. Oba tima su u dobroj formi, a Ajaks u poslednja tri meča ima gol-razliku 10:0 pa dvojka s kvotom 2,70 deluje primamljivo. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSV - Ajaks.

VIDEOVečiti derbi - sve što niste znali o fudbalskoj svetinji u Srbiji

(Telegraf.rs)