Mrkela se osvrnuo na izjavu o Stojkoviću: Dobar je čovek i iz dobre je porodice! Ne treba ga sada razapinjati!

Sportski direktor crveno-belih ističe da mu je žao što se desilo ovo prema Stojkoviću

Dan posle golmana Partizana Vladimira Stojkovića, gde se na televiziji Pink još jednom izvinio za izjavu posle večitog derbija, u emisiji ''Novo jutro'' gostovao je i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Osim o sportskim pitanjima, Mrkela se osvrnuo na tu izjavu Stojkovića. Pogotovo što je i sam komentarisao istu. Pritom je izazvao veliki bes u Partizanu tim rečima.

>>> Izašle su kvote za gostovanje Zvezde u Parizu. PSŽ je, naravno, veliki favorit, a kvota da crveno-beli neće izgubiti (dupla šansa X2) je čak 7,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Pari Sen Žermen - Crvena zvezda.

- Reagovao sam na tu izjavu, iako ona nema veze sa fudbalom, i stojim iza tih reči. Imam 53 godine i moram da stojim iza svojih reći. Moja izjava je bila jaka i bila je reakcija na jednu, da kažem posle četiri ili pet dana, na neubičajenu izjavu - rekao je Mrkela i nastavio:

- Ono što mi je žao...Ja sam preko 40 godina u fudbalu i svi znaju da jako poštujem Partizan. Oni su veliki klub i nikad nisam dao nijednu ružnu izjavu niti ružnu reč protiv bilo koga. Ni protiv Partizana ni protiv ijednog čoveka koji radi u Partizanu. Žao mi je što se to desilo prema Stojkoviću.

- Stojkovića dugo poznajem. Dete je omladinske škole Zvezde. Znam ga iz tog perioda, znam ga iz reprezentacije, znam ga kao dobrog čoveka i odličnog golmana i ne treba ga razapinjati po štampi. Verujem da je shvatio svu težinu i da je pogrešio.Treba mu pružiti podršku posle svega, jer je dobro dete i iz dobre je porodice.

VIDEO! Pogledajte izjavu Stojkovića posle večitog derbija:

(Telegraf.rs)