Vuletić odgovorio Terziću: Češeš se gde te svrbi, šta ako Tuhelu damo dres sa brojem 6?

- Direktor Zvezde i Njegoš imaju samo jednu zajedničku odrednicu: Crnu Goru. Prvi je bio njen vladika i gospodar a drugi begunac na njenoj teritoriji u vreme istrage Interpola - navodi potpredsednik Partizana

Zbog činjenice da su treneru Liverpula kao poklon uručili dres sa brojem četiri, čelnici Partizana našli su se na udaru direktora Crvene zvezde – Zvezdana Terzića, koji ih je optužio da su zlurado aludirali na ubedljiv poraz crveno-belih, u prvom meču Lige šampiona sa pomenutim engleskim klubom, kao i da nisu dostojni funkcija koje obavljaju.

Nije se dugo čekalo na odgovor iz Humske, a upriličio ga je potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić, objašnjavajući zašto je nemački stručnjak darivan dresom baš sa tim brojem na poleđini, ali i kakve su dodirne tačke Terzića i Petra Petrovića Njegoša, koga je citirao u pomenutom intervjuu.

- U svojoj taštini oholosti, čovek, za kojeg 20 dana nismo čuli ništa o poslednja dva rezultata kluba koji predvodi, sada imputira Partizanovim čelnicima nekakvu nezrelost i objašnjava da je dres sa brojem četiri, poklonjen kao znak pažnje Jirgenu Klopu, nekakva aluzija na broj primljenih golova Zvezde u Liverpulu. Kao mali prilog njegovoj "doktorskoj disertaciji", sklon sam da ga podsetim da je Klop najveći deo svoje igračke karijere nosio upravo broj četiri na dresu.

- Ovaj je trener pokazao izuzetno poštovanje prema Srbiji noseći na reveru znak Natalijine ramonde i Albanske spomenice, u znak sećanja na veliki trijumf Srbije nad njegovom zemljom u Velikom ratu. To poštovanje ovom njegovom gestu, naše crveno-belo navijačko aerodromsko osoblje nije uzvratilo istom merom a ostaje prava misterija kojim je deduktivnim metodom uvazeni "doktor” tumačio simboliku broja četiri, izuzev po onoj narodnoj da “se svako čese tamo gde ga svrbi” - kaže Vladimir Vuletić za Telegraf.

Čelnik crno-belih se upitao kako će Terzić da protumači eventualan susret i poklon treneru Pari Sen Žermena Tomasu Tuhelu, koji je tokom karijere najčešće nosio broj – šest.

- Po toj njegovoj neupitnoj logici, kada bi u goste Partizanu došao sadasnji trener Pari Sen Žermena - Tomas Tuhel, i dobio na poklon dres sa brojem 6, postavlja se pitanje kakva bi tada bila doktorova asocijacija, uprkos činjenici da je Tuhel tokom svoje igracke karijere u Štutgerter Kikersu i Ulmu najčesce nosio bas broj 6 na dresu.

Nije on propustio ni da parafrazira Njegoša govoreci kako to “biva što biti ne može”.

- Njegoš i direktor Zvezde imaju samo jednu zajedničku odrednicu: Crnu Goru. Prvi je bio njen vladika i gospodar a drugi begunac na njenoj teritoriji u vreme istrage Interpola – zaključuje Vladimir Vuletić.

VIDEO: Grobari isprozivali upravu Partizana

VIDEO: Telegraf u kući Milana Pavkova, gde vozi traktor i hrani stoku

(Z. I.)