Degenek i Joveljić ponosni posle poraza od Napolija: Dokazali smo da možemo da igramo sa najjačim ekipama sveta! (VIDEO)

Igrači crveno-belih smatraju da je ekipa odigrala najbolji meč u Ligi šampiona posle duela protiv Liverpula na Marakani

Fudbaleri Crvene zvezde smatraju da su hrabro izašli da megdan Napoliju i da su pokazali da mogu da se nose i sa najjačim ekipama u Ligi šampiona.

Miloš Degenek je posle meča rekao da je prvi gol presekao ekipu i da je posle toga meč krenuo u smeru koji je pogodovao Napoliju.

- Mislim da smo igrali bolje u drugom poluvremenu. Kada smo počeli da gubimo sa 1:0, nismo to zaslužili, primili smo gol rano, utakmica je krenula u njihovom smeru. Mogli smo posle 1:0 da izjednačimo, nismo iskoristili veliku šansu, ali dali smo maksimum, uspeli smo da damo gol do kraja, mogli smo možda još jedan. Ali, borili smo se i mislim da smo odigrali najbolju utakmicu na gostovanjima u Ligi šampiona.

- Prvo imamo obaveze u prvenstvu, a potom ćemo pokušati da obradujemo naše navijače u poslednjem kolu Lige šampiona - zaključio je Degenek.

Debitant u Ligi šampiona, 19-godišnji Dejan Joveljić, bio je presrećan zbog debija u najjačem evropskom takmičenju i istakao je da je Zvezda pokazala da može da se suprotstavi najjačim ekipama sveta.

Dejan Joveljić u duelu sa Alanom; Foto: Tanjug/AP

- Teška utakmica, Napoli je sjajan tim, a mi smo pokazali zube i da možemo da igramo sa najjačim ekipama. Napoli je uz PSŽ i Liverpul favorit za osvajanje Lige šampiona. Presrećan sam što sam debitovao u Ligi šampiona. Hvala šefu, srećan sam što mi je dao šansu - rekao je Joveljić, koji se osvrnuo i na meč protiv PSŽ-a.

- Ne znam da li ću igrati. Na meni je da se trudim i da radim, i šansa će sigurno doći - zaključio je Joveljić.

Crvena zvezda će poslednji meč igrati 11. decembra od 21.00 na Marakani, a još ima teoretske šanse za plasman u Ligu Evrope.

(Telegraf.rs)