≫ 

Evo kako Zvezda ipak može do proleća u Evropi posle poraza u Napulju: Ovo bi bilo čudo nad čudima!

Crveno-beli više ne zavise sami od sebe kada je u pitanju borba za 3. mesto u grupi C

  • 5

Crvena zvezda je izgubila od Napolija sa 3:1 u 5. kolu grupe C Lige šampiona i ostala je bez šanse za plasman u nokaut fazu najjačeg klupskog takmičenja.

Crveno-belima ne ide na ruku i poraz Liverpula od PSŽ-a u Parizu, jer sada ni za Ligu Evrope ne zavisi od sebe.

Ali, u teoriji crveno-beli i dalje imaju šanse za proleće u Evropi. Mada bi za to bilo potrebno pravo čudo!

Zvezda bi morala da pobedi PSŽ na Marakani 11. decembra, ali ni to ne bi bilo dovoljno, jer je potrebno i da Napoli u polsednjem kolu pobedi Liverpul na Enfildu.

Nerealno je i očekivati da crveno-beli mogu da slave protiv PSŽ-a, koji bi eventualnim porazom na Marakanom uggrozio nokaut fazu Lige šampiona.

Liverpul protiv Napolija ima direktan duel za plasman u nokaut fazu, a pobeda od dva gola razlike donosi im plasman u osminu finala, tako da će biti silno motivisani da pobede Napolitance.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Delije zagrmele stadionom u Napulju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    28. novembar 2018 | 23:25

    Napoli-Crvena Zvezda 3-1 Crvena Zvezda veceras je igrala bez povredjenog Pavkova i u napadu hvalilo je veceras Pavkov i jedan Darko Pancev ili jos bolje Dule Savic. U srednjem ofanzivnoj postavi Crvenoj Zvezdi je hvalio jedan Sinisa Mihajlovic i Jugovic,Prosinecki i Savicevic ili kao nekad Milos Sestic ili Cole Jankovic Sve u svemu slaba igra Crvene Zvezde sa velikim respektom ali Crvena Zvezda nema jako domace takmicenje ali ni igrace profila ranijih slavnih generacija Crvene Zvezde. Golman Crvene Zvezde je bio ipak na visini svog zadatka,odbrana neorganizovana i sporo pokretljiva odbrana Crvene Zvezde kao da su imali na nogama na svakoj nozi po 5 kg zakacene tegove. Srednji red losi pasovi bez tajminga izmedju odbrane i srednjeg reda brzo bi bili procitani od Napolija koji bi im cesto uzimali loptu. Crvena Zvezda je sporo i neprecizno iznosila lopte u napadu bez neke uigranih ofanzivnih igraca Zvezdina levo i desno krilo ? sporo sa nepreciznim centiranim loptama u kaznenom prostoru Napolija bez spic napadaca koji bi davali golove kao nekad Darko Pancev ili Dule Savic Sve u svemu Crvena Zvezda je u svojoj grupi sa najvecim brojem primljenih golova koji je jasna slika da Crvena Zvezda nema uigranu i dobru odbranu i prespore igrace koji bi kada bi uzeli loptu brzo uposlili ofanzivna levo ili desno krilo istovremeno srednji i napadacki igraci motrali bi brzo pratiti krila u centralnom delu terena sto je nazalost izostalo. Sve u svemu Crvena Zvezda mora da gradi tim sa mnogo boljim igracima ako zeli da igra u zavrsnici UEFA takmicenja a zato je nuzno da na podrucju bivse SFRJ se ponovo napravi zajednicka liga gde bi opet svi klubovi bivse SFRJ prve lige imali jacu ligu sa klubovima Dinamo Zagreb,Hajduk Split,Sarajevo,Velez,Zeljeznicar,Vardar,Radnicki Nis,Vojvodina,Partizan,Crvena Zvezda,Rijeka,Olimpija,Buducnost itd.... Bez jake lige nema ni jakih utakmica na kojima bi se igraci kalili i razvili u vanserisjske elitne igrace.Nazalost nemoze Crvena Zvezda a ni drugi klubovi bivse SFRJ igrati elitnu ulogu u UEFA takmicenjima igrajuci kod kuce u nekim lokalnim prvim ligama koji bi nekada u SFRJ bila neka traktor liga...

  • Novica

    29. novembar 2018 | 09:30

    Pozdrav . Citam ovaj opsezni komentar doticnog mihajlovica i na njegovo izlaganje cu samo reci. Ne lupaj gluposti drugo poluvreme na ovoj utakmici je bila najbolja igra u zadnjih 20 godina c zvezde

  • Rola

    29. novembar 2018 | 12:38

    Terzić naj bolje zna kako proći dalje,platice Napoli da pobedi Liverpul onda namestice da u Beogradu sudi Obradović zatim rumeni Đokic Piper uspeh zagarantovan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA