Terzić otkrio koja trojica igrača su najbliža odlasku iz Zvezde, pa poručio: Ne dovodimo Ivanića i Gajića!

Crveno-beli neće biti toliko aktivni u zimskom prelaznom roku

Za razliku od letnjeg prelaznog roka, gde su poslednjeg dana ''gruvale bombe'' na Marakani, Crvena zvezda će u miru odraditi ovu zimsku transfer pijacu.

Tako tvrdi Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih, u intervjuu za Večernje novosti.

- Prelazni rok počinje 1. januara. Nenad Krstičić je otišao u AEK, imamo razgovore oko odlazaka Vujadina Savića i Miloša Degeneka. Milanu Rodiću ugovor traje do 2021, ako stigne ponuda razmatraćemo je, pogotovo što imamo Aleksu Terzića koji je sazreo da dobije šansu - rekao je Terzić.

Alfa i omega najtrofejnijeg srpskog kluba govorio je i o eventualnim dolascima.

Terzić u društvu Toze Mijailovića Foto: MN Press

- Ne verujem da ćemo ikog više dovoditi u ovom prelaznom roku. Ivanić nije u kombinaciji, Gajić bi nam bio treći desni bek, imamo Stojkovića i Gobeljića. O Gaji mislim sve najbolje, ali prosto nemamo ih gde. Već smo doveli Milunovića, Jirku i Vulića. I Slovak Jirka dolazi na prozivku, a pošto prelazni rok traje do 31. januara možda ga ponovo damo negde na pozajmicu. Realno, ne treba nam više od 20 do 22 igrača, plus golmani - jasan je bio Terzić.

Podsetimo, Zvezda je u sredu objacila da je Nenad Krstičić iskoristio klauzulu u ugovoru i otišao u AEK.

Nekoliko časova kasnije, iskusni vezista se obratio javnosti saopštenjem u kom je naveo da cela priča nije imala veze sa parama nego je u pitanju bilo dostojanstvo.

Pogledajte dva sjajna gola Nikolića za Grafičar:

(Telegraf.rs)