Romini ultrasi ne miruju, opet je Kolarov na meti: Nova uvreda za Srbina na velikom transparentu! (FOTO)

Bukti sukob na relaciji našeg fudbalera i najtvrđih navijača Vučice

Nova epizoda "rata" između tifoza Rome i Aleksandra Kolarova viđena je na utakmici Lige šampiona na "Olimpiku", gde su Rimljani porazili Porto 2:1.

Srpki fudbaler, koji je nedeljama na meti najvatrenijih navijača svog kluba, dočekan je uvredama i velikim transparentom "Bastardo Kolarov" (Kolarov, đubre), što je još jedna jasna poruka da mu ne tolerišu stav koji je zauzeo u odnosu prema njima.

Podsetimo, Kolarov je prvi put u Bergamu kontrirao na uvrede sa tribina, potom je i na železničkoj stanici u Firenci, posle Kup debakla 7:1, imao verbalni sukob sa navijačima, a onda je dobio odgovor u vidu grafita pred kućom preko kojih su ga čak nazvali "prljavim Hrvatom".

U međuvremenu je u medijima dodatno "pecnuo" navijače rečima "da nisu toliki poznavaoci fudbala, kao što misle". 

Strasti se nisu smirile, pa je u Kjevu naš fudbaler jednim potezom dodatno "zakuvao" situaciju. Mada su neki njegov gest prema navijačima posle gola koji je dao protumačili kao pokajanje, ultrasi Vučice nisu tako mislili.

Odgovor su servirali u uorak uveče protiv Porta.

Može li Ajaks Dušana Tadića da napravi problem Realu, koji je značajno podigao formu? Kvota na keca u Amsterdamu je čak 3,80, dok je kvota na šampiona Evrope 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - Real Madrid.

Da i dalje nisu na "istim talasnim dužinama" sa Kolarovim pokazali transparentom koji dovoljno govori šta misle o srpskom fudbaleru.

VIDEO: Hipsterska brada vođe navijača Napolija se oklembesila od grmljavine Delija

(Telegraf.rs)