Kolarov je ismejao navijače, samo u mašti je ono bilo izvinjenje: Italija podeljena šta je Srbin poručio Rominim tifozima (FOTO)

Jedni misle da ih je ismejao, drugi da se izvinio

  • 1
Italian Roundup Soccer Foto: Tanjug/AP

U Italiji se još uvek raspravlja o tome šta je tačno srpski bek Aleksandar Kolarov poručio navijačima kada se poklonio posle gola za Romu na utakmici sa Kjevom (3:0).

- Treba da imate veliku maštu pa da taj gest Kolarova protumačite kao gest izvinjenja. Meni je mnogo više izgledalo kao da je ismevao navijače - rekao je komentator Antonio Feliči.

Kolarov je prethodnih nedelja bio izložen napadima od strane navijača Rome, pa je čak išlo dotle da su mu ispred kuće pisali uvredljive grafite. Za trenera Rome Euzebija Di Frančeska, dileme nema mnogo.

- Mislim da je to bio divan potez izvinjenja - rekao je Di Frančesko. Kolarov je prošle nedelje ušao u sukob sa navijačima tima za koji igra i bilo je reči da hoće da napusti Romu. Srbin nije usamljen, jer su ultrasi Vučice poslednjih dana napadali i Alesandra Florencija.

VIDEO - Kapiten Srbije obratio se navijačima pred meč sa Rumunima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lemi

    9. februar 2019 | 21:32

    Ako su imali dilemu,ko ih .ebe, nek razmisljaju dal je casa puna ili prazna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA