Bejl na avion, ostali u autobus: Velšanin je i ovim potezom pokazao da ga Real više ne interesuje

Razlaz nekadašnje uzdanice Madriđana sa klubom samo je pitanje vremena

Da mogu, igrači Reala bi ovog trenutka proglasili kraj Primere i otišli negde daleko od svega, po mogućstvu se i "restartovali" tako da se ne sećaju ničega iz sezone 2018/2019.

Madriđani su novi šamar "popili" u prestoničkom predgrađu Valjekasu, poraženi su od Raja 1:0 i na sebe ponovo navukli gnev navijača.

Bez volje, želje, energije i borbe, Zidanov tim je igrao meč protiv pretposlednjeg tima na tabeli, a kako su se pojedinci ponašali svedoči i to da je uticjna "Marka" verovatno prvi put ostavila bez ocene nekog od igrača Madriđana.

Uz ime Luke Modrića stajala je samo "crtica".

Nekoliko redova posvetili su Španci još jednom odlazećem fudbaleru Madriđana, reč je o Geretu Bejlu, još jednom koji je duboko razočarao ove sezone. O odnosu Velšanina prema klubu svedoči pisanje "Marke" da se ovaj nije sa saigračima vratio u trening centar sa stadiona Raja, već je direktno otišao na aerodrom gde ga je čekao privtni let.

- Ne znam da li je Bejl fokusiran, to morate njega da pitate - izjavio je Zidan o svom igraču posle meč sa Valjekanom.

I ovaj momenat potvrdđuje da će se Velšanin i Real gotovo sigurno rastati na leto kada će Madriđani krenuti u veliku rekonstrukciju ekipe.

(Telegraf.rs)