≫ 

Zidanova ekipa prosipa ugled kluba, i "davljenik" porazio nezainteresovani Real (VIDEO)

Razočaravajuće izdanje Madriđana u komšiluku

  • 3

Madridski Real je prestao da igra fudbal, da se bori, iz nedelje u nedelje navijači najtrofejnijeg evropskog kluba gledaju samo kako se Zidanova ekipa igra sa ugledom grba koji nosi.

U meču bez takmičarskog značaja za jednu stranu, druga je odnela pobedu i uhvatila "poslednji voz" za opstanak u Primeri: Rajo Valjekano - Real Madrid 1:0.

Rajo će u poslednja tri kola tražiti spas protiv direktnih rivala za opstanak Levantea, Valjadolida i Selte, dok Zidanu ostaje da pronađe način da probudi igrače iz letargije, da se ovi ne bi brukali i u samom finišu sezone.

Strelac pobedonosnog gola za Rajo bio je Adri Embarba iz penala u 23. minutu, uz intervenciju iz VAR sobe, posle duela u kaznenom prostoru Marsela i jednog igrača domaćeg tima.

Činjenica da Real nije uspeo da postigne gol pretposlednjoj ekipi na tabeli dovoljno govori o igri gostiju, a opravdanje ne može biti ni činjenica da je Zidan "promešao" sastav.

U poslednja tri kola Real će, "hteo ne hteo", morati da zapne da se ne bi suočio i sa pojačanim navijačkim gnevom, pa će mečevi sa Viljarealom, Sosijedadom i Betisom biti pravi test za ekipu iako su im svi trofeji odavno nestali iz vidokruga.

Toni Kros na lekarskom tretmanu Foto: Tanjug/Ap

Primera - 35. kolo

Subota

Bilbao - Alaves 1:1

(Benjat 41 - Baston 45)

Atletiko Madrid - Valjadolid 1:0

(Rodrigez 67 ag)

Leganes - Selta 0:0

Barselona - Levante 1:0

(Mesi 62)

Nedelja

Valensija - Eibar 0:1

(Čarls 90+3)

Đirona - Sevilja 1:0

(Portu 62)

Sosijedad - Hetafe 2:1

(Hose 21pen, Ojarzabal 53 - Saiz 90)

Viljareal - Ueska 1:1

(Fornals 30- Avilja 78)

Rajo Valjekano - Real Madrid 1:0

(Embarba 23p)

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg Dex 1970

    29. april 2019 | 01:13

    Ugled kluba je prodat sa Ronaldom. Čovek koji je davao 30-40 golova po sezoni, samo u La Ligi, bezbroj asistencija. Real je sa njim 3 puta za redom osvojio LŠ, što niti jedan klub nije uradio u istoriji ovog takmičenja, i vi sad novinari prosipate kako su igrači krivi za ugled kluba. Predsednik ovog kluba je lično odgovoran zbog poteza sa Ronaldom. Razumeo bih da se Real našao u finansijskoj krizi, ali nije. Barsa nikad neće nikome prodati Mesija, jer je on pola tima. On drži moral, raspoloženje, igru. Pravi lider. Sve je to bio i sam Ronaldo u Realu.

  • Linz

    29. april 2019 | 06:55

    Vidi se da je prodata utakmica, Rayu trebaju bodovi za opstanak a Realu nista neznace, ovo je nekad bio sport i igra iz duse a danas je samo biznis za bogate.

  • Vladale

    29. april 2019 | 15:28

    Real nikako nije najtrofejniji evropski klub, nikada nije bio, a teško i da će ikada stići one irce sa 220 trofeja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA