Dušan Tadić u idealnom timu Lige šampiona!

Veliko priznanje za srpskog vezistu

Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac Dušan Tadić uvršten je u idealni tim Lige šampiona, odnosno na spisak 20 igrača koji su ove sezone pšokazali najviše u najelitnijem fudbalskom takmičenju!

Tadić je jedan od petorice igrača Ajaksa koji su se našli u društvu odabranih, a društvo mu prave Matijas de Liht, Hakim Zijeh, Frenki de Jong i David Neres.

U timu se nalaze i Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, dok je novi šampion Evrope Liverpul podario šestoricu - Alisona, Van Dajka, Aleksandera Arnolda, Robertsona, Vajnalduma i Manea.

Kevin De Brujne i Rahim Sterling su tu iz Mančester Sitija, dok finalista LŠ Totenhem ima Fertongena, Sisoka i Lukasa Mouru.

Mura je u polufinalu LŠ izbacio Ajaks Foto: Guliver/Dan Mullan/Getty Images

Tangi Ndombele iz Liona i Mark Andre ter Štegen su preostala dvojica na konačnom spisku koji je birala Tehnička komisija UEFA.

A nju su činili: Tomas Šaf (Nemačka) Peter Rudbek (Danska), Dejvid Mojes (Škotska), Raul (Španija), Peki Boner (Republika Irska), Majkl O'Nil (Severna Irska), Garet Sautgejt (Engleska), Roberto Martinez (Španija) i Hines Melendez (Španija).

(Telegraf.rs)