Ispovest i prve fotke Kovačevića posle sačekuše: Nemam neprijatelje, verujem u pravdu...

Ohrabrujuća poruka bivšeg srpkog fudbalera nakon nemilog događaja u Atini

Foto:Instagram/darkokovacevicofficia

Proslavljeni srpski fudbaler Darko Kovačević poslao je poruku zahvalnosti i podrške za sve ljude, prijatelje, navijače i ostale koji su brinuli za njegovo zdravlje nakon što su nepoznate osobe pucale na njega u utorak uveče u Atini.

Dok policija vodi istragu povodom ovog slučaja, a javnost se pita šta bi mogli biti uzroci napada, Kovačević se oglasio putem instagrama prvi put od šokantnog događaja.

- Pre svega, želim da zahvalim svim prijateljima, poznanicima, navijačima... Svim ljudima koji su mi uputili podršku povodom jučerasnjeg događaja kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni - napisao je Darko uz fotografije sa porodicom.

U nastavku je poručio da je čitav svoj život posvetio sportu i porodici, te da nije imao neprijatelje.

- Nisam konfliktna ličnost, nemam neprijatelje i nikada ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvek sam bio sportista, porodičan sam čovek, i upravo sport i porodica su jedine dve stvari koje čine moj zivot. Ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da verujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam poverenje u njih da će istinu i pravdu pronaći.

- Hvala Bogu dobro sam. I još jednom hvala svima koji brinete - poruka je koju je Darko poslao putem svog instagrama.

Video: Uznemirujući snimak ubistva na Banovom brdu, likvidacija u po bela dana!

(Telegraf.rs)