Savo Milošević otkrio koju ključnu promenu je Deki Stanković doneo Zvezdi u odnosu na Milojevića

Imao je prilike da odmeri snage sa obojicom, sada je napravio poređenje

Foto: Marko Jovanović

Trener Partizana Savo Milošević opširno je pričao na konferenciji pred polufinale Kupa protiv Crvene zvezde o mnogim detaljima koji bi mogli da odluče derbi.

Upitan je od strane novinara Telegrafa i da iz svog ugla, na osnovu analiza dosadašnjih igara Zvezde pod palicom Dejana Stankovića prokomentariše kakvu je razliku uočio u igri Zvezde u odnosu na period dok je ekipu crveno-belih vodio Vladan Milojević.

Milošević ističe da je Dejan Stanković doneo jednu osnovu razliku, iz koje proističu mnogi drugi benefiti, ali da je ključno da je doneo novu energiju timu.

- Osnovna razlika, a ona je logična prilikom promene trenera, jeste da je Deki doneo novu energiju. Deki je još na početku trenerske karijere, ali njegova ekipa igra sa mnogo više energije i motiva, jer svi momci verovatno žele da se dokažu novom treneru. Iz toga proizilaze drugi benefiti za ekipu Zvezde, ali ovo je osnovna razlika - rekao je kratko Savo Milošević.

On je na konferenciji priznao da ga je Dejan Stanković iznenadio postavkom na poslednjem večitom derbiju, jer je Zvezda krenula mnogo agresivnije u meč, ali da je on pripremio drugačiju postavku ovoga puta, koju nije želeo da otkriva.

Video: Pogledajte konferenciju Partizana pred večiti derbi

(Telegraf.rs)