Nejmarov otac nezadovoljan: Moj sin nije zaštićen, zašto sudije ne prekinu sve kod prvog faula?

Brazilski fudbaler će se vratiti na teren tek za tri nedelje

Foto: Tanjug/AP

Poslednji vikend doneo je novu povredu Nejmara. Iako je izgledalo da je reč o dužem odsustvu, naročito zbog načina na koji je Brazilac napustio teren na nosilima, on će ipak biti van terena svega tri sedmice i vratiće se za meč francuskog Superkupa, PSŽ igrati protiv Marselja sredinom januara.

Međutim, to nije zaustavilo njegovog oca da iznese tvrdnju da njegov sin ne uživa dobar ugled kod francuskih sudija, koje je pozvao da ga dodatno zaštite.

- Zašto sve ne zaustavite kod prvog prekršaja? Što morate da čekate sedmi, osmi, deveti da biste nešto uradili? - vidno je izrevoltiran bio Nejmarov otac.

On dodaje da sudije vrlo često ne preduzimaju nikakve mere kako bi zaštitile igrače, poput njegovog sina, od povrede.

- Mislim da ne rade ništa kako treba. Videli ste da uopšte nisu reagovali kod nekoliko faulova, koji su bili prilično agresivni - zaključuje Nejmarov otac.

Tijago Mendes je na kraju dobio crveni karton zbog starta nad Nejmarom, nakon asistencije VAR sistema. Međutim, PSŽ svakako ne može biti zadovoljan činjenicom da jedan od glavnih igrača neće biti na raspolaganju u derbiju protiv Lila koji je na programu za oko deset dana.

(Telegraf.rs)