Jezive pretnje Salihamidžiću i njegovoj porodici: "Upotrebićemo nož na ženi i sinu"

A sve zbog ispadanja Bajerna iz LŠ

Foto: Profimedia/AFP/MATTHIAS BALK

Sportski direktor minhenskog Bajerna Hasan Salihamidžić u poslednjih 48 sati proživljava pravu torturu, nakon što su Bavarci u utorak veče ispali u četvrtfinalu Lige šampiona.

Poraz od Viljareala u dvomeču i te kako je iznvervirao navijače Bajerna koji su na društvenim mrežama pretili smrću njegovom sinu i suprugi Ester Kopado.

Upravo je Ester te pretnje podelila na društvenim mrežama kako bi javnost bila upoznata sa čime se njena porodica susreće.

- Ako Braco ne napusti Bajern, upotrebićemo nož na tebi i tvom sinu. Vidimo se uskoro - pisalo je na jednoj od poruka koju je Ester objavila.

Ovo nije prvi put da Salihamidžiću i njegovoj porodici prete smrću, jer je njegov sin bio u sličnoj situaciji prošle godine kada se Bajernom direktor posvađao sa tadašnjim trenerom Hansijem Flikom koji je odlučio da napusti klub.

Bajern jeste lider Bundeslige i samo čudo može da ga ostavi bez nove tiutle, ali svi u klubu su očekivali barem polufinale LŠ. Pogotovo što su bili veliki favoriti protiv Viljareala. Podsetimo, španski klub je na domaćem terenu slavio sa 1:0, dok je u Minhenu golom u 88. minutu stigao do 1:1.

(Telegraf.rs)