"Ne sećam se da je Zvezdu neko ovako napao kao mi": Trener Radničkog ponosan uprkos 0:4 na Marakani

Sivić je video mnoge dobre strane u igri svog tima uprkos rezultatskom debaklu

Foto: MN Press

Poraz, težak, za ekipu Radničkog iz Niša (0:4) nije se mogao naslutiti ni u naznakama u moguće najboljoj sekvenci nekog tima na Marakani poslednjih godina u domaćim okvirima. U tih desetak minuta "vatrometa", kako je uragan Nišlija opisao Dejan Stanković, gosti su imali četiri izgledne šanse i dve pogođene stative, i samo zahvaljujući korekcijama trenera Zvezde, tom udaru je brzo došao kraj.

Očito da su Nišlije daleko bolje funkcionisale na polovini rivala nego u odbrani svog gola, što je posle meča i konstatovao trener gostiju Tomislav Sivić.

- Vidite, dobili smo dva gola "iz tunela", to je nedopustivo - aludirao je Sivić na pogotke na početku i pred kraj poluvremena, pa se osvrnuo i na ono što je Radnički napravio na polovini Zvezde.

- Imali smo šanse od kojih smo morali da damo dva-tri gola. Nisam gledao da je neko Zvezdu ovako napao. Moraćemo da radimo na realizaciji. Zvezda je najbolja, čestiam joj na pobedi, no moramo da iskorigujemo neke stvari i da damo golove - rekao je Sivić.

Zvezda u prvom, a Partizan u drugom kolu - nije moglo teže po Radnički u povoju sezone.

- Teško je psihički nositi se sa tim, objasniti momcima da su odigrali dobro, a izgubili 4:0. Nismo mi pravili raspored, ali tako je subima htela. Moramo istrajati na putu koji smo zacrtali, ne smemo da nam se dešava da primamo gol na početku i na kraju poluvremena - rekao je trener Nišlija.

Video: Stanković posle ubedljivog starta sezone: Preživeli smo vatromet Radničkog, najbrža ekipa u ligi

(Telegraf.rs)