"Kao da je kraj sveta, a tek je počela sezona": Lazetić o tenzijama u Humskoj posle osvojenog boda

Strateg gostiju smatra da bi posle dobre predstave više trebalo da se priča o samoj igri oba tima, a ne o ishodu šampionske trke

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole ostali su neporaženi i posle tri runde domaćeg šampionata, čak i posle tradicionalno teškog gostovanja u Humskoj odakle su uzeli izuzetno vredan bod.

To je i posle meča konstatovao trener tima iz Bačke Topole Žarko Lazetić.

- Velika je stvar za nas uzeti bod na stadionu Partizana. Čestitam svim akterima utakmice, osim nekima koji su gubili kontrolu i onda je utakmica otišla u nekom smeru u kom ne treba da bude - rekao je Lazetić za Arenu sport.

Kada je upitan na šta konkretno misli, Lazetić je kratko prokomentarisao: "Da me ne kazne", i ostao nedorečen.

Dodao je odmah zatim i da Partizan, koji ima pet bodova posle tri meča, i dalje nije otpisan u borbi za titulu, te da je meč sa TSC-om iznedrio brojne dobre stvari.

- Nažalost, sad će svi pričati o tome da je Partizan kiksnuo i da je titula gotova u trećem kolu. Možda treba da se razgovara o jednoj fenomenalnoj utakmici gde je bilo svega. Mi smo imali svoje šanse, oni svoje, pritisli su nas naravno. Velika tenzija, svi su kao da je kraj sveta, a tek je počelo. Vidimo da Zvezda pobeđuje sve lagano u poslednjih pet godina, sve je to ok, ali mislim da ima prostora da se priča o mnogo dobrih stvari danas - kaže Lazetić.

Video: Stolica posle remija sa TSC-om: Dotakao se Rikardove loše partije

(Telegraf.rs)