Milan Gajić šalje lopte koje "imaju oči": Desni bek centaršutem namestio gol saigraču, Srbin briljira u Rusiji

On je i u Crvenoj zvezdi bio najbolji desni bek

Foto: MN Press

Činilo se kao da je Crvena zvezda olako odustala od svog Milana Gajića koji nije želeo da produži ugovor sa klubom. Crveno-beli su u tom trenutku bili ravnodušni, imali su Pićinija i Gobeljića na toj poziciji, međutim, Italijan je otišao, dok je Gajić već na trećoj utakmici pokazao o kakvom igraču se radi.

Gajić je kao slobodan igrač potpisao ugovor sa ekipom CSKA iz Moskve. U početku mu je bilo malo teško da se privikne na fudbal u Rusiji, međutim, sve je to bilo samo zagrevanje za start prvenstva. Posle prva dva kola, CSKA ima šest bodova uz gol razliku 5:0, a Gajić je glavni protagonista odbrane kod "Armejaca".

U trećem kolu prvenstva u Rusiji, ekipa CSKA vodi protiv Nižnjeg Novgoroda sa 2:0 posle 22 minuta igre, dok je "glavna faca" kod drugog gola bio upravo Milan Gajić.

Sudija je dosudio slobodan udarac na nekih 30-ak metara iskosa od gola Nižnjeg, a pored lopte je stao desni bek iz Srbije, maestralno je pronašao Kučaeva kome nije bilo teško da dobar cetaršut pretvori u gol i tako uveća vođstvo svoje ekipe.

Za moskovski klub na ovoj utakmici debiztovao je doskorašnji kapiten Partizana Saša Zdjelar.

Video: Podigao nas je razgovor na poluvremenu: Gajić presrećan posle pobede nad Liberecom, nada se proleću

(Telegraf.rs)