Došao za 250.000 i nestao posle provoda sa atraktivnom crnkom: Zvezda pokušava da se reši zaboravljenog igrača

Crveno-beli rade na tome da pronađu klub Spiridonoviću koji ima još godinu dana ugovora

Ne računajući onaj prelazni rok iz 2017. godine kada je kompletna ekipa doživela remont, nema sumnje da je Crvena zvezda u ovom odradila najbolji posao u novijoj istoriji kluba!

Svako pojačanje koje su direktori Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela doveli - pogodili su, što se pokazalo i na startu sezone gde crveno-beli već imaju +7 u odnosu na Partizan i praktično su ušli u plej-of Lige šampiona.

Najavili su iz najtrofejnijeg srpskog kluba da posao još nije gotov i da će biti još kupovine, ali istovremeno se radi i na "oslobađanju repova" i "čišćenja" fudbalera koji nisu u prvom planu. jedan od njih je i Srđan Spiridonović koji bukvalno od decembra 2020. nije u planovima Dejana Stankovića.

Popularni Spidi ima još godinu dana ugovora i Zvezda mu uveliko traži klub kako bi se oslobodila plate igrača koji je igrao na pozajmicama u Genčlerbirligiju i Atromitosu.

Spiridonović je u Zvezdu stigao u leto 2020. godine, odlično je krenuo i bio starter, ali je posle noćnog provoda sa atraktivnom crnkom u decembru, posle meča sa Zlatiborom jednostavno nestao. Spidiju ni tada nisu cvetale ruže, da bi se posle fotke sa izvesnom Marijom našao na udariu navijača i brzo je napustio Marakanu.

Printskrin: Instagram

Podsetimo, tada je u svetu vladala pandemija korona virusa i u Srbiji su postojale određene mere koje je Spiridonović prekršio. U međuvremenu se krilni napadač nije naigrao na pozajmicama, ukupno 26 utakmica i dva gola za dve i po sezone.

Spiridonović je u Zvezdu stigao za 250.000 evra, trenutna cena na Transfermarktu mu je 300.000. Da li mu je ta noć sa atraktivnom crnkom presudla kada je u pitanju njegova budućnost na Marakani ili je u pitanju nešto više, to verovatno nikada nećemo saznati.

Dok Spidi čeka rasplet situacije, Marija je u međuvremenu postala model i njene fotke možete pogledati ispod:

Tu su i fotografije od pre dve godine kada je tek otkriveno s kim je Spiridonović "uhvaćen" u noćnom provodu:

Video: Spiridonović golom krunisao sjajnu partiju protiv Rada

(Telegraf.rs)