≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Atraktivna crnka uvalila u problem igrača Zvezde: Navijači besni na Spiridonovića zbog ovog snimka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne opraštaju mu to što je bio u kafani...

  • 29
Srđan Spiridonović Spiridonović u dresu Zvezde Foto: MN Press

Krilni napadač Crvene zvezde Srđan Spiridonović našao se na žestokom udaru navijača tog kluba zbog snimka koji se pojavio na društvenim mrežama!

Nije poznato kada je snimak nastao, ali se na nemu jasno vidi kako se Spiridonović provodi u kafani u društvu jednog od prijatelja i atraktivne crnke koja je sve to snimala.

Navijači su je vrlo brzo i "pronašli" na društvenim mrežama - u pitanju je izvesna Marija koja je poprilično uvalila u problem Zvezdinog igrača kom inače ne cvetaju ruže otkako je letos stigao na Marakanu.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @rsbg_news

Pitanje koje ostaje otvoreno, i zbog kog će se sasvim sigurno sprovesti istraga na Marakani, jeste momenat kada je Spiridonović boravio u kafani. Ipak, bez obzira na sve, crveno-beli još od lestos imaju pravilnik po kom im je, zbog pandemije korona virusa, zabranjeno druženje na rizičnim mestima.

- Moraju da se pridržavaju mera. Sve ćemo pretočiti u pisani protokol, za nepoštovanje, biće novčano kažnjavani kroz disciplinski pravilnik. Rečeno im je danas, imaju zabranu kretanja osim na stadion i kući. Bilo kakav odlazak u restorane, lokale, nepotrebna i kućna druženja, sve je zabranjeno. Moramo da živimo sa koronom i da pobeđujemo bez obzira na sve - rekao je sredinom jula generalni direktor Zvezdan Terzić.

Što se tiče samog Spiridonovića, on je ove sezone u Supetrligi postigao tri gola. Na poslednjem meču protiv Zlatibora zamenjen je na poluvremenu, a nedugo posle istog navijači su na društvenim mrežama krenuli da ga prozivaju upravo zbog ovog snimka.


U nastavku pogledajte i galeriju fotografija crnke koja je snimala Spiridonovića u kafani:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mm.

    8. decembar 2020 | 20:44

    Ja mu oprastam ako se popeo na nju

  • Bas

    8. decembar 2020 | 20:51

    I sta je sporno ovde sto covek voli zene...

  • NjujorkCZBG

    8. decembar 2020 | 23:43

    Kakav mentol od ribe, a ti druze ako se lozis na mentoli i sam si mentol...posle se cudi sto ne igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA