Partizan mu poslao ponudu, on otišao na Marakanu da bodri Zvezdu protiv Makabija

Jagoš Vuković uslikan je kako kreće ka jednoj od tribina Marakane

Crvena zvezda je ispred sebe imala jednu od najvažnijih utakmica u ovom veku - borbu za plasman u Ligu šampiona protiv Makabija koja je završena neslavno posle autogola Milana Pavkova u 90. minutu!

Marakana je uveliko bila rasprodata, dok se na svom putu ka tribini našlo i jedno dobro poznato lice - lice Jagoša Vukovića, štopera kog je Partizan "zvao" pre nekoliko dana.

Vuković je svoju karijeru započeo upravo u dresu Crvene zvezde, da bi ga kasnije put vodio do Rada, potom i PSV-a, Rode, Vojvodine, Konje i Olimpijakosa. Igrao je još u Italiji i Kini gde je ostao čak dve godine. Ipak, istekao mu je ugovor i Partizan tu vidi svoju šansu.

Čelnici Partizana su uputili otvoren poziv da im se pridruži i pomogne Gordanu Petriću, kao i ekipi da pronađu bolju formu i zaigraju kako oni umeju. Vuković je takođe i igrač koji se domogao reprezentacije Srbije, za koju je upisao 15 nastupa.

Ipak, povrh svega, Vuković je zadržao navijačko opredeljenje što je pokazao i na ovoj utakmici protiv Makabija, gde se u crvenoj majici zaputio ka jednoj od tribina stadiona Marakane. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Autokomanda sva u crveno-belom: Delije se skupljaju ispred Marakane

(Telegraf.rs)