Zvezda stavila rampu za odlazak Dragovića i dolazak Pavkova, ali želi reprezentativca Srbije!

Komandant Zvezdine odbrane neće napustiti Marakanu

Foto: Nikola Tomić

Austrijski mediji objavili su da bi Aleksandar Dragović mogao da napusti Zvezdu i da pređe u Austriju iz Beča, međutim, generalni direktor crveno-belih odlučno demantuje tu vest.

Kako navodi Zvezdan Terzić u razgovoru sa medijima povodom završetka polusezone, Dragović nije na prodaju, kao ni bilo ko drugi, a da mogu da odu Eraković i Mitrović u slučaju dobrih ponuda.

- Ne može Dragović da ide iz Zvezde. Niko neće otići. Možda ćemo malo revidirati spisak igrača, da bude nekih prelazaka iz Grafičara u prvi tim. Pre svega mislim na braću Mituljikić. Neki igrači koji su stariji, a nisu imali minutažu, biće pomerene u stranu. U slučaju dobrih ponuda, Eraković i Mitrović mogu da odu - rekao je Terzić.

On je takođe najavio, dok je komentarisao Kulibalija i Ohija, da bi mogao da dođe novi napadač, ali je otpisao opciju da bi to mogao da bude Milan Pavkov.

- Sigurno je da ćemo dovesti špica. Dolazak Pavkova nije realan niti razmišljamo o njemu - rekao je Terzić, koji kaže da nije isključeno da dođe 3-4 pojačanja.

- Ono što je sigurno da nam treba to je špic, razmišljamo i o desnom beku. Tu je sad Lazar Nikolić iz Javora. Problem je što smo limitirani sa strancima. Možda i taj povučeniji špic. Videćemo i kako će se Azarov razvijati. Kao i Prucev, od koga mnogo očekujemo. Ali treba da prođe dobre pripreme i adaptaciju. Neće biti mnogo, ali nemojte da isključite ako budu 3 do 4 pojačanja.

Upitan je Terzić konkretno o Filipu Mladenoviću, reprezentativcu Srbije koji je među 26 igrača u Kataru.

Foto: Marko Jovanović

- Mi smo Mladenovića hteli prošle godine, on se vagao i razmišljao... Otišao je iz Zvezde na jedan ružan način. Vežu ga loša sećanja i to je prevagnulo kod njega, On je prototip levog beka koji treba Zvezdi. Videćemo - rekao je Terzić.

Video: Terzić: Nemamo opoziciju i to je dokaz da dobro radimo

(Telegraf.rs)