"Biće ozbiljna utakmica, na meni je da dajem golove": Joveljić traži "ostanak" u reprezentaciji

Ovaj napadač nastupa za LA Galaksi, te je "domaćin" na ovom meču

Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije će u četvrtak izjutra (26. januar, 04.00) odigrati prijateljsku utakmicu protiv SAD-a u Los Anđelesu, gde je selektor Dragan Stojković Piksi pozvao pretežno igrače iz Superlige.

Osim Superligaša, na spisku se nalaze i trojica igrača iz MLS lige, Ranko Veselinović, Đorđe Petrović i Dejan Joveljić, a upravo je mladi Joveljić za Sport klub govorio o samoj utakmici, kao i činjenici da je "domaćin", s obzirom na to da igra za LA Galaksi.

- Imam tu sreću da ću dočekati ovde ostatak reprezentacije, da ću biti domaćin. Igramo u Los Anđelesu protiv reprezentacije SAD, a oni dolaze u odličnom sastavu – malo su me iznenadili. Nedostaje samo nekoliko igrača iz evropskih liga u odnosu na sastav koji je nastupio na Svetskom prvenstvu. Biće to ozbiljna utakmica na visokom nivou

Jović ističe i da mu je drago što je na spisku, te da će nastaviti da se dokazuje

-Imao sam priliku već da debitujem kod selektora Piksija. Jako mi je drago što ću opet moći da dokažem i pokažem šta mogu. Što se tiče mojih ambicija u reprezentaciji, svetan sam da ako igram dobro u klubu i dajem golove, moje partije neće ostati neprimećene. Ako tako bude, nadam se da ću se naći na budućim spiskovima - zaključio je Jović.

Video: Piksi poveo Orlove u Japan: Joveljić i Sava Aranđel presrećni što uče od legende fudbala!

(Telegraf.rs)