Albanski navijači se fotkali sa Stankovićem, pa ostali dirnuti rečima koje im je Deki uputio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije Dekiju bio problem da pozira ispred zastave na kojoj je pisalo "Albanija"

Foto: AP/Tanjug

Grupa navijača Intera iz Albanije, pod nazivom "Inter klub Albanija", boravila je tokom vikenda u Milanu na derbiju Dela Madonina i iskoristili su priliku da se upoznaju i fotografišu sa Dejanom Stankovićem.

Naime, oni su bili u hotelu u kom je boravila i Sampdorija, koja je u ponedeljak veče gostovala Monci - gradu koji se nalazi nedaleko od Milana, i tamo su naleteli na sadašnjeg trenera kluba iz Đenove.

Usledila je zajednička fotografija i velike reči Internista iz Albanije upućene nekadašnjem igraču i treneru Crvene zvezde koji je s Interom svojevremeno osvojio tripletu.

- Dekijevo poštovanje prema navijačima Intera je toliko veliko da prevazilazi sve predrasude. Imali smo sreću da ova dva dana delimo isti hotel sa Sampdorijom u Milanu, a nakon što se predstavili kao "Inter klub Albanija", zaista smo bili dirnuti toplinom i tim rečima "piacere tutto mio" (zadovoljstvo je moje) kada smo ga pozvali da se fotografiše s nama i našim transparentom - stoji u saopštenju navijača, uz fotografiju, i dodaje se:

- Nećemo stati ovde. Uvek ćemo ići napred sa klupskom bojama u našim srcima, ciljem za miran svet u našim mislima, puno ljubavi prema svima koji poštuju Inter i osećajem strasti koji gajimo prema timu našeg srca. Forza Inter!

Pomenuti navijači Intera su imali razloga za slavlje, jer je njihov tim u nedleju veče pobedio Milan rezultatom 1:0. S druge strane, Stanković može da žali s obzirom na to da je ostao bez dva boda u 99. minutu (2:2).

Video: Poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću: Dejan Stanković, Manćini i bivši saigrači nosili kovčeg

(Telegraf.rs)