Trener Fulama govorio o Mitroviću posle haosa: "U tom trenutku mora da kontroliše emocije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravi haos je viđen na "Old Trafordu"

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Fulama poraženi su od Mančester Junajteda sa 3:1, u okviru četvrtfinala FA Kupa, a susret je pored pobede "Đavola" obeležio i srpski napadač, Aleksandar Mitrović.

Uspeo je "Mitrogol" da konačno zatrese mrežu u 50. minutu meča, kada je iskoristio odbitak i zakucao loptu umrežu. Ipak, više se posle meča govorilo o velikom haosu koji je viđen u 73. minutu.

Vilijan je na gol liniji igrao rukom i tako sprečio da lopta završi umreži, što je glavni arbitar okarakterisao kao crveni karton. Tada je Mitroviću "pao mrak na oči", i uneo se sudiji u lice, nakon čega mu je arbitar pokazao crveni karton. Ipak, ni tu se haos nije završio, jer je srpski napadač nastavio da preti sudiji, a u jednom momentu je čak došlo i do fizičkog kontakta.

Celokupnu situaciju je prokomentarisao i Marko Silva, trener Fulama.

- U tom trenutku on mora da kontroliše emocije više, baš kao i svi. Mora se zadržati emotivna ravnoteža, ali voleo bih da proverim da li se isto radilo i sa drugim igračima. Nekad nije lako, ali naša obaveza je da to učinimo. U nekim trenucima je ovo bila teška sezona za nas. Znamo da smo mi Fulam, da nemamo istu važnost u fudbalu kao neki drugi, ali teško nam je da se nosimo sa nekim situacijama -  počeo je Silva, pa nastavio:

- Ovo je trenutak iz kojeg će Mitro naučiti. On je bio upleten u dve situacije u kaznenom prostoru, sudija to nije proverio, ali on mora da se iskontroliše tada - zaključio je Silva.

Bilo kako bilo, nema sumnje da Mitrovića čeka ozbiljna kazna.

(Telegraf.rs)