"Očekujemo mejl iz Minhena, Upamekano u Ivanjici?": Javor se našalio sa Bajernom zbog kikseva njihovog štopera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čak su i ljudi iz Superlige počeli da se šale na račun štpopera Bajerna

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester sitija su jednom nogom već zagazili u polufinale Lige šampiona, pošto posle ubedljive pobede na svom terenu (3:0), vode protiv Bajerna i u Minhenu, a glavni krivac kod Bavaraca jeste Dajo Upamekano, štoper ekipe.

Gol jeste postigao Erling Haland, ali je tom prethodio ogroman kiks Francuza, koji se doslovno okliznuo u ključnom momentu i tako dopustio Norvežaninu da dođe do novog pogotka.

Nije to bila jedina greška Upamekana, koji ima poprilično košmarnu utakmicu ove večeri na "Alijanc Areni". Upamekano je prvobitno načinio faul u 19. minutu, posle kog je dobio crveni karton, koji je kasnije poništen od strane VAR-a, pošto je fudbaler Sitija bio u ofsajdu.

Potom je Upamekano načinio i penal pošto je rukom odigrao loptu posle jednog udarca fudbalera Sitija. "Šlag na tortu" bio je upravo kiks kod gola, zbog čega je fudbalska javnost ostala šokirana ovako loše odigranom utakmicom.

Komentar zbog meča je stigao i iz Srbije, gde se oglasio Javor iz Ivanjice putem svog Tviter profila.

- Posle "spektakla" u ove dve utakmice, nije nerealno da nas ujutru zatekne mejl iz Minhena u kojem nam nude nesrećnog Upamekana - napisao je Javor putem svog Tviter naloga.

(Telegraf.rs)