"Nole, tvoja Zvezda ti želi srećan rođendan": Đokoviću stigla čestitka i iz Ljutice Bogdana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji srpski teniser nikada nije krio svoju navijačku pripadnost

Foto: MN Press

Ovaj 22. maj nije dan kao i svaki drugi, poseban je iz jednog nebitno bitnog razloga. Tada je rođen najbolji srpski teniser i jedna od najboljih, ako ne i najbolji, sportista koji je hodao srpskim tlom - Novak Đoković. Kolika je veličina govori i sijaset čestitki koji je dobio na današnji dan.

Najveći teniski turniri su među prvima čestitali rođendan srpskom asu, a nisu izostale ni poruke iz Srbije. Pogotovo ne iz kluba, kome je Novak Đoković "poklonio svoje srce", iz Crvene zvezde, koja je sa zvaničnog profila takođe uputila čestitku.

- Danas 36. rođendan proslavlja veliki zvezdaš, teniski velemajstor, rođeni šampion i čovek koji je našu državu u Evropi i svetu uvek dostojno predstavljao naglašavajući ponosno odakle dolazi, Novak Đoković. Nole, tvoja Zvezda ti želi srećan rođendan - stoji u čestitki koju je FK Crvena zvezda isporučila ovog teniseru.

Novak Đoković nikada nije krio svoju navijačku pripadnost, a to je pokazao i tako što je bio čest gost na utakmicama kako KK Crvene zvezde, tako i fudbalskog kluba.

(Telegraf.rs)