Teme: Rodjendan

Najseksi rođendanska ćestitka ikada: Skinuo se i počeo da se uvija oko šipke, ali to nije sve (VIDEO)

Nemanju su pozvali devojka i drugari, seo je za volan, jurio i poginuo pred rođendan: Njegovo telo su vatrogasci jedva izvukli iz auta

U Srbiju stigla nakon što je ubila čuvara u Holandiji, a u Beogradu ostala udovica: Slonica Tvigi proslavila 50. rođendan i na poklon dobila veliku tortu

Devojčica iz komšiluka koja tek danas voli svoj izgled, ali mrzi sebe (VIDEO)

Zavirite na luksuznu proslavu 18. rođendana sina Dragane Mirković! Sve je prštalo od luksuza u dvorcu, a tek da vidite rođendansku tortu (FOTO)

Beogradska lepotica slavi 50. rođendan i svi obožavaju Tvigi: Na tabli ispred njenog doma je broj koji vređa svaku damu (VIDEO) (FOTO)

Anastasija kešira 10.000 evra za proslavu 21. rođendana! Angažovala agenciju, a evo kako će svi gosti morati da se obuku

Dragana Mirković proslavlja sinu punoletstvo u velelepnom dvorcu u Beču: Gosti iz raznih krajeva sveta se okupljaju, a na slavlju neće pevati niko, evo i zašto!

Mališani sa obrijanim glavama posetili luna park i vozili se na rolerkosteru, a onda su ušli u budistički hram da vide kako žive monasi (FOTO)

Princeza Šarlot danas slavi 4. rođendan: Njene nove fotografije oduševile su svet, a svi kažu da je već prava dama (FOTO)

Marija Karan proslavila 37. rođendan velikom žurkom, na slavlju i zvezda "Balkanske međe" (FOTO)

Baka Mara iz Nevesinja je postila čitav post, pa proslavila 100. rođendan na Uskrs (FOTO)

Džejla nije mogla da veruje: Pogledajte kako je Marija Šerifović iznenadila svoju kandidatkinju iz Zvezda Granda za rođendan (FOTO)

Prva dama Amerike proslavila rođendan u venčanici: Iako je na korak od 50. godine, plenila je u beloj haljini, koja je odmah postala hit (FOTO)

Kajli Džener i njen dečko Trevis Skot se obukli u junake filma "Osvetnici" i srušili Instagram: Tek da vidite kakvu rođendasku tortu je dobio reper (FOTO)

Jovana Joksimović napunila 38 godina, sela Željku u krilo i pokazala seksi noge u miniću, a tu je i rođendanska torta! (FOTO)

Glumci ušetali u studio sa gitarom i skroz poremetili Jovanu Joksimović, a povod ne može biti bolji! (FOTO) (VIDEO)

Rođendanska hit torta od JK i Marije za Popovića! Dodale mu 10 godina, a od njega napravile Baju Patka koji sedi na parama! (FOTO)

Bosonoga Nina na rođendanu Sandre Meljničenko pevala sa čuvenim svetskim sastavom, pa objavila sliku sa najbogatijom Srpkinjom! (VIDEO)

Seka Aleksić dobila od Veljka romantičan poklon za 38. rođendan, a onda iznenadila fanove novom pesmom! (FOTO) (VIDEO)

Maleni princ Lui danas slavi prvi rođendan: Ove fotografije koje je uslikala njegova mama će vas raznežiti (FOTO)

Rodili su se istog dana u istoj bolnici, a prvi put su se upoznali za 18. rođendan: Svoju ljubav će ovog maja krunisati brakom (FOTO)

"Ako hoćete da doživite stotu, ne sedite u kafiću": Najstarija niška planinarka danas proslavila rođendan, a njene opomene će zaboleti mnoge

Elizabeta Druga slavi 93. rođendan: Pogledajte kako se Kejt poklonila kraljici (FOTO)

Zašto kraljica Elizabeta ima dva rođendana? Danas puni 93 godine, a veliku proslavu ima i u junu

Sandra Meljničenko proslavila 42. rođendan na elitnoj destinaciji uz svetski džet-set, Nina Badrić otkrila deo atmosfere (FOTO)

Željko Joksimović slavi 47. rođendan, ćerka Mina mu uputila javnu čestitku! (FOTO)

Prštalo od luksuza: Kloi Kardašijan proslavila ćerkin 1. rođendan, na slavlje došao i Tristan, iako ju je prevario pred sam porođaj! (FOTO) (VIDEO)

"Nedostaješ mi..." Lepa Brena čestitala rođendan pokojnoj mami, pa objavila nikad viđene zajedničke slike (FOTO)

Plakao kao kiša: Ša dobio pismo od žene, nije uspeo do kraja da ga pročita, a evo šta mu je poručila! (VIDEO)