Raduljica poslao poruku Špancima u ime Orlova: Jedva čekamo duel sa vama!

Kapiten srpske reprezentacije smatra da je tim spreman za najveće izazove na ovom prvenstvu koji počinju od nedelje

Foto: Marko Jovanović

Miroslav Raduljica kapiten košarkaške reprezentacije Srbije o duelu sa Španijom (nedelja 14.30 RTS) kaže da svi igrači jedva čekaju da počne, jer je to za njih prvi i pravi izazov i test.

-Gledali smo njihov meč sa Italijanima, igraju godinama dobro, znamo se , nema šgta mnogo da se priča.  Gledamo sebe i stvarno sam dosadan i sam sebi što pričam stalno ovo, ali to je naš put i idemo tako- kaže Raduljica i objašnjava.

- Najteži rival za nas, ali mi volimo izazove. Jedva čekamo svaku sledeću utakmicu, pa i ovu sa njima. Nadamo se dobrom rezultatu kao i do sada. - kaže kapiten Srbije, a zatim otkriva kako provode vreme u Vuhanu s obzirom da je ogroman i da ne može da se stigne svuda:

- Koristimo stari način druženja, bez telefona, družimo se po sobama, igramo stoni tenis - objašnjava on.

Na pitanje da li su igrači svesni euforije koja se pravi u Srbiji i u celom svetu posle igara našeg tima, skromno odgovara:

- Valjda smo zaslužili da pričaju nešto lepo o nama nakon svih ovih godina. Znam da postoji euforija kada igraš na način na koji mi igramo i kada se ponašamo na ovaj način. Međutim, to nas ne dotiče, mi gledamo samo svoj put.

VIDEO: Raduljica urnebesno objasnio puštanje Lunine pesme: Možda su Kinezi mislili da je neka njihova Lu Na

Neko je od novinara dobacio da je duel sa Španijom poslednja šansa da se napravi eventualnio kiks, a da ne košta ništa, ali je srpski centar odgovorio:

- Ja sam mislio da mi nemamo prava na kiks hahaha - nasmejao je sve Raduljica.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Foto: Telegraf

(Specijalni izveštač Telegrafa sa Mundobasketa, Dragutin Stojmenović)