≫ 

Raduljica poslao poruku Špancima u ime Orlova: Jedva čekamo duel sa vama!

 ≫ 

Kapiten srpske reprezentacije smatra da je tim spreman za najveće izazove na ovom prvenstvu koji počinju od nedelje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nenad

    07. septembar 2019 | 18:52

    Spanci spremite se za tamburanje

  • Ibrica

    07. septembar 2019 | 11:12

    Cinjenica je da mi igramo kljagavu, ometacku, ali ne dovoljno odbrambenu kosarku. Od vremena super staticne pucacke kosarke iz vremena Kice, Praje, Slavnica i Cosica mi smo postali trkacko ometacka ekipa hokejaskog tipa. Mi ne igramo kosarku na nacin na koji je igraju Spanija, Italija, a ponekad i Turska.vidjeli smo moc te vrste kosarke u mecu Tursla SAD. Turci su poklekli psihicki ali ostace zapisano da su nadigrali Amere. A Ameri su nas slistili sa 30 razlike rasturivsi nas. Sada imamo Jokica ali nemamo Teodosica. Jokicevih 15 koseva ublazice poraz na 15. Zakljucak? Kosarku treba igrati na nacin kako je igraju Spanija i Italija, bez obzira na rezultat. Nekada ce roster biti bolji a nekada losiji, ali kad se igra kosarka na nacin kako treba da se igra, onda to nije vazno. Pogledajmo Spance kako igraju. Kretanje svakog pojedinog igraca je hiper efektivno i skoro automatsko. Nase kretanje je u velikoj mjeri kljagavo a igraci se trose enormno. Vidjeli smo to na primjeru Bogdanovica koji je ispustio dusu protiv Portorika. Efektivnost kretanja i u odbrani i u napadu to je odlika Spanije. Odbrana Spanaca i nasa odbrana to je nebo i zemlja. Svaka iole znalacka ekipa bi maksuz mogla da ukroti Galinarija i Belinelija ali mi ne mogosmo i obojica nam napravise djecu. Maestralno je kako su ih Spanci ukrotili. Simonovic, dobar protiv slabijih ekipa, los protiv boljih. Skromne mogucnosti. Lucic, hokejas ometackog tipa. Los rad nogu. Jokic, kilavi plej koga izvlaci visina i tezina. Idealan igrac za nba cirkus. Dosao potpuno nespreman. Bjelica, mekan igrac. Da li je u pitanju povreda, to se ne zna. Ne toliko davno, igrao je mnogo bolje. Jovic, najbolji plej kojeg imamo, ali daleko od plejeva najboljih ekipa. Micic, ljudi cesto spominju Efes i kako je tamo 'rasturao". Efes je efes a svjetsko prvenstvo je svjetsko prvenstvo. Milutinov, vjerovatno ga cuva za eventualno finale. Prosjecan igrac. Marjanovic, supalj na svim frontovima. Tragikomicno je bilo gledati kako mu mali Portorikanci prebacuju loptu u kos preko ruku bez problema, prolaze pored njega kao mumije. Zadatak mu je da dadne 4 do 6 koseva. Ali da bi to uradio mora da dobije lopte. Ali mnoge od tih lopti budu izgubljene mahom jer ih nasi hokejasi telegrafisu. Ja tvrdim da ce Spanci i Ameri sve i jednu tu loptu presjeci bez problema i u kontrama zadati nam udarce od kojih se necemo oporaviti. Zato protiv Spanije on ne bi trebalo da ulazi u igru

  • Saša 011

    07. septembar 2019 | 09:23

    Ko visoko leti brzo ce da sleti na zemlju Polako sa izjavama idemo utakmicu po utakmicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA