Zvezda traži novog trenera: Radonjić nije produžio ugovor!

Trofejni trener se nije dogovorio sa čelnicima kluba oko nastavka rada na Kalemegdanu

Košarkaški klub Crvena zvezda nije uspela da produži ugovor sa Dejanom Radonjićem.

Čović najavio "hrabru rekonstrukciju" u Zvezdi: Rešićemo ogromnu grešku sportskog sektora, neki u FIBA bi nas satrli da bi sakrili svoja muljanja (VIDEO)

Podsetimo, Zvezda će morati da napravi potpuno novi tim, s obzirom na to da su klub napustili Jović, Dženkins, Simonović, Mitrović, Kuzmić, Volters i Tompson

Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da i pored velike želje, saradnja sa dosašnjim trenerom gospodinom Dejanom Radonjićem nije nastavljena.

KK Crvena zvezda mts izražava veliku zahvalnost treneru koji je na klupi kluba sedeo više od 4 godine i u tom periodu ostvario istorijske rezultate.

- Crvena zvezda je sa gospodinom Radonjićem kao trenerom osvojila: 3 titule prvaka ABA lige, 3 titule domaće lige, 3 nacionalna kupa, a pamtiće se i veliki uspesi u Evropi, polufinale Evrokupa, i prvi istorijski plasman u plej of Evrolige.

Nakon povratka Dejana Radonjića sa usavršavanja u SAD, obavljeni su poslednji razgovori sa čelnicima kluba u Beogradu. Ipak, i pored velike želje,  klub i trener neće nastaviti saradnju.

KK Crvena zvezda mts će o narednim koracima blagovremeno obavestiti javnost - kaže se u saopštenju.

(Telegraf.rs)