Ovaj tim Zvezde je "gladan" uspeha: Najveće pojačanje crveno-belih očekuje dobru sezonu! (VIDEO)

Grčki reprezentativac veruje da novi tim Zvezde može da napravi uspehe ove sezone

Najveće pojačanje crveno-belih Stratos Perperoglu, bivši član Olimpijakosa, Panatinaikosa i Barselone, poručuje da se nada uspešnoj sezoni.

>>> Gde je, ne vidim ga ovde? Urnebesna reakcija trenera Zvezde na pitanje o Jankoviću! (VIDEO)

- Očekujem da igramo dobru košarku, imamo mladu i novu ekipu i potrebno je vreme da se upoznamo. Čini mi se da je tim "gladan" uspeha i to je dobro... Želimo da pobeđujemo, ali niko ne može da garantuje uspeh. Idemo polako, moramo da rastemo i da budemo spremni - rekao je grčki košarkaš.

>>> Rešena dilema Perperogluovog broja, evo koji će nositi sledeće sezone: Uzbuđen sam zbog novog poglavlja života!

Za Tomića, sa kojim je sarađivao u Olimpijakosu, kaže da je spreman za ulogu glavnog trenera.

- Tomić je spreman da bude glavni trener, miran je i pun samopouzdanja... Preneo je dobre stvari na tim i verujem da će biti uspešan - zaključio je trofejni košarkaš.

Crvenu zvezdu na pripremama očekuju provere sa nemačkim Krailshajmom (29. avgusta), Dinamikom (2. septembra), atinskim AEK-om (8. septembra), belgijskim Antverpenom (12. septembra) i ruskim Nižnjim Novgorodom (15. septembra).

Bliži se meč decenije za Zvezdu. Kvota da tim Vladana Milojevića u sredu neće izgubiti u Salcburgu (dupla šansa X2) je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Salcburg - Zvezda.

(B.V./Telegraf.rs)