Trinkijeri u četvrtak zvanično preuzima Partizan!

Italijan dobio ''zeleno svetlo'' i od porodice i za vikend će se naći na klupi crno-belih

Dileme više nema - Andrea Trinkijeri će biti novi trener KK Partizan!

Ovu informaciju ekskluzivno donosi Sportski žurnal koji javlja da će Italijan u četvrtak stići u Beograd i ekipu crno-belih premijerno voditi u derbiju 6. kola ABA lige protiv Mege.

Trinkijeri je u ponedeljak boravio u glavnom gradu Srbije, na razgovoru sa prvim čovekom Partizana Ostojom Mijailovićem, ali je zatim otišao kući i na dogovor sa porodicom.

Italijan će na klupi zameniti Nenada Čanka koji je dao ostavku posle poraza Partizana od Zadra. Podsetimo, crno-beli su kiksnuli na svom terenu i sada imaju skor 2-3 u ABA ligi.

U sredu od 18.00 časova (Sport Klub 1) igraju meč 5. kola Evrokupa protiv Turk Telekoma, a ekipu će voditi pomoćni trener Aleksandar Matović.

Vratićemo se ponovo na Trinkijerija!

Italijanski stručnjak je sredinom avgusta dao jednu zanimljivu izjavu prilikom gostovanja na košarkaškom kampu ''Košarka bez granica''.

U intervjuu koji je dao Telegrafu, Trinkijeri je priznao da će preuzeti neki od srpskih klubova.

- Ja mislim da će se to pre ili posle desiti. Ja sam uveren u to. Ali nemate dovoljno para da vam odgovorim koji klub je u pitanju - kroz osmeh je rekao Trinkijeri tada.

>>> Loša serija Partizana uticala je na smenu trenera Čanka, a ako verujete da će to delovati kao pozitivna šok terapija, kvota na pobedu crno-belih u Turskoj je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Turk Telekom - Partizan.

(Telegraf.rs)