Trinkijeri i Mijailović zajedno na kafi u Beogradu! Da li je italijanski stručnjak već preuzeo Partizan? (FOTO)

Italijanski trener je doputovao u Beograd na završne pregovore sa predsednikom crno-belih, koji je objavio njihovu zajedničku fotografiju

  • 34

Italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri, za koga se priča da bi mogao da preuzme KK Partizan posle odlaska Nenada Čanka, bio je na kafi sa predsednikom crno-belih Ostojom Mijailovićem, koji je na svom Tviter profilu podelio fotografiju sa italijanskim trenerom.

Trinkijeri je velika želja navijača i uprave Partizana, a sudeći po fotografiji koju je Mijailović objavio, kao i komentar na to, Grobari imaju razloga da iščekuju dobre vesti.

- Danas je u Beogradu dobar espresso bas kao nekad u Milanu! Mi smo spremni - poručio je Mijailović. Ipak, iz kluba za sada nema zvanične potvrde informacije da je Trinkijeri novi trener kluba.

Trinkijeri jeste strani trener, ali zbog porekla (majka mu je iz Rijeke) zna srpski jezik i ne postoji nikakva jezička barijera. Posle odlaska iz Bamberga bez kluba, a proteklog lega je postojala mogućnost i da nastavi karijeru u NBA, ali do toga nije došlo.

Svojevremeno je bio i pik Crvene zvezde za klupu kada je Alimpijević napustio klupu prošle godine, ali je tada sezonu završio Milenko Topić, a ove je na klupu došao Milan Tomić.

VIDEO: Trinkijeri letos najavio da bi mogao da preuzme neki od dva velika srpska kluba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    29. oktobar 2018 | 19:19

    Nek' grmi sa svih strana nananana ja volim Partizana!!!

  • Milan

    29. oktobar 2018 | 20:48

    Partizan osvaja Aba ligu ove godine, samo gledajte...u plej of će ući na mišiće a onda čišćenjeeee!!! Da se vrati tamo gde mu je i mesto, u Evroligu!

  • kako bilo

    29. oktobar 2018 | 20:45

    Crknite cigani😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA