Moćan sastav Skupštine KKCZ: Miličić, Gurović, Vučević, Rakočević, Ninković, Bajaga...

Crveno-beli su se oslonili na jake zvezdaške snage među ljudima iz svega košarke, ali i drugih sfera

Foto: MN Press

KK Crvena zvezda u ovom trenutku održava Skupštinu kluba, posle koje će klub izdati saopštenje uz reči predsednika Nebojše Čovića, koji će biti reizabran na ovu funkciju za mandat od još pet godina.

Tako će oba večita rivala godinu na izmaku završiti sa reizabranim predsednicima i novim sastavom Skupštine. Kod Partizana dominiraju privrednici, koji će ujedno biti i sponzori kluba, dok se Zvezda, bar kada je u pitanju sastav i imena koja su do sada procurila, a koja su i potvrđena Telegrafu, oslonila na zvezdaštvo i na mnoge poznate navijače kluba, kao i mnoge svoje bivše igrače.

Takođe, u klub se vraća i legendarni Vladimir Cvetković, koji je dobio ulogu počasnog predsednika kluba.

Što se tiče članova nove Skupštine, među najistaknutijim imenima su bivši reprezentativac i nekadašnja NBA zvezda - Darko Milićić, aktuelna NBA zvezda Nikola Vučević, koji je poznat kao veliki navijač Zvezde i često koristi priliku da gleda utakmice kada je slobodan od obaveza u NBA.

Takođe, tu su i nekadašnji miljenici Delija, Milan Gurović i Igor Rakočević, koji su kao igrači ostavili veliki trag u Zvezdi. 

Mesto u Skupštini dobio je i legendarni trener Vladislav Lučić, koji je Zvezdi doneo dve titule prvaka države 1993. i 1994. godine.

Biće i fudbalera u novoj Skupštini KK Crvena zvezda, a mesto je dobio Miloš Ninković, aktuelni fudbaler Sidneja i bivši fudbaler crveno-belih, koji takođe često gleda utakmice u Pioniru.

Među članovima će biti i poznatih navijača iz sveta muzike i glume, pa su tako mesta dobili muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, kao i glumci Milan Kalinić, Srđan Timarov, Gordan Kičić...

Video: Dragović u Dubaiju uživa u društvu devojke, ali i fudbalera Lacija

(Telegraf.rs)