Partizan u jakom sastavu na žrebu za KRK, Zvezda bez ikoga: Mnogima bio zanimljiv i izgled Kevina Pantera

Čak trojica predstavnika iz Partizana su bila na žrebu, a od crveno-belog tabora se niko nije pojavio

Foto: MN Press

Održan je žreb za Kup Radivoja Koraća, gde je odlućeno da će eventualni "večiti derbi" mogao da dođe već u polufinalu, ukoliko crno-beli savladaju Spartak, a i u koliko Zvezda bude bolja od Borca. No, čelnici ovih klubova su se pobrinuli da sam žreb padne u drugi plan, makar delimično, pošto su iz Zvezde odlučili da ne prisustvuju žrebanju.

Iz Zvezde su i dalje izrevoltirani zbog dešavanja u Superligi prethodne sezone, kada je Partizan odlučio da ne uzme takmičenje u ovoj ligi. Jednostavno, nisu želeli da igraju, a iz crveno-belog tabora smatraju da za to treba propisno da budu kažnjeni.

Crveno-beli su čak zapretili i da se neće takmičiti u Kupu ukoliko Partizan ne dobije propisnu kaznu za ponašanje u prvenstvu, te su s toga odlučili da se ne pojave na žrebu i to su sve propratili svojim saopštenjem.

U isto vreme, Partizan je odlučio i da "odgovori" na neki način, pa su crno-beli poslali čak tri svoja predstavnika, pa su se tako u sali mogli videti kapiten ekipe Kevin Panter, trener Željko Obradović, kao i sportski direktor kluba Zoran Savić, a prisutan je bio i portparol kluba, Ivan Ivković. Praktično, moglo bi se reći da je i Partizan zbog toga u "nikad jačem sastavu".

Naravno, tu su još bili prisutni i selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović, kao i još mnogi iz sveta košarke. Ono što je mnogima bilo zanimljivo jeste i odeća u kojoj se pojavio Kevin Panter, kapiten crno belih.

Sve ovo je samo bio deo celokupnih dešavanja između Zvezde i Partizana, odnosno, njihovih navijača, pošto su Grobari u toku noći vandalizovali halu Pionir u kojoj će se uskoro odigrati i derbi u Evroligi (27. januar).

Na Pioniru su osvanuli razni, uvredljivi grafiti, što se može videti i u galeriji ispod.

Dok nije izostalo ni novo saopštenje Crvene zvezde, koja je istakla da je sve to već prijavila nadležnim organima, te da je MUP krenuo u istragu povodom situacije.

Video: Vildoza sa više od pola terena u poslednjoj sekundi za opšti delirijum u Pioniru

(Telegraf.rs)