Meloun u svlačionici: Jokiću, razočarao si...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naravno, ovo je rečeno u šali

Printskrin: Twitter/@NBA

Nagetsi su na pobedu od prve NBA titule u istoriji franšize. Denver je pobedio Majami u gostima, napravio još jedan brejk i poveo sa 3:1 u seriji, a priliku da zabeleže i preostalu jednu pobedu koja im nedostaje imaće na svom terenu.

Nikola Jokić je ponovo bio sjajan, iako nije odigrao utakmicu kakve je do sada igrao, ali 23 poena, 12 skokova i 4 asistencije je sasvim dovoljno. Izostao je tripl-dabl na koji je sad već navikao sve tokom ovog plej-ofa, pa se i trener Majk Meloun našalio na račun srpskog reprezentativca.

Strateg Nagetsa je u svlačionici održao govor igračima, tokom koga je pohvalio one koji su se najviše istakli, čitajući njihovu statistiku, a kad je došao red na srpskog centra kroz osmeh je prokomentarisao:

- Nikola, malo sam razočaran što nisi imao tripl-dabl večeras. Ali sjajan posao, 23 poena i 12 skokova. Želim ovo da dam Nikoli Jokiću - rekao je Meloun pre nego što je Jokiću oko vrata stavio lanac sa velikim priveskom koji deli posle svake utakmice igraču koji je po njegovom mišljenju MVP meča.

Iskusni trener je pre toga poručio igračima da nema slavlja i da posao još nije završen.

(Telegraf.rs)