ELITNI RUSKI HULIGANI DOŠLI DA BODRE ZVEZDU: Čuvena grupa Spartaka iz Moskve stigla u Belorusiju! (FOTO)

Navijači Spartaka iz Moskve doputovali su u Borisov da pruže podršku svom bratskom klubu

Crvena zvezda od 19 časova igra meč decenije protiv BATE Borisova u Belorusiji! Ulog je ogroman, 25 godina čekano evropsko proleće! Za to je crveno-belima potrebna pobeda protiv šampiona Belorusije, a u Borisovu će Zvezda imati podršku i ruskih navijača.

>>> Startna postava Zvezde kojom napada evropsko proleće!

Pristalice Spartaka iz Moskve, Zvezdinog bratskog kluba, stigli je u Belorusiju, a među njima je i elitna huliganska grupa Gladijatori, čiji je vođa Vasili ''ubica'' bio u žiži javnosti nakon kontroverznog intervjua za BBC, koji su Britanci donekle i izvrnuli iz konteksta, kada je rekao da su oni specijalne snage Vladimira Putina.

Gladijatori će biti i u Borisovu, gde su došli iz Moskve. Na svom Instagram profilu objavili su dve fotografije, jednu iz Minska, gde su navijači Zvezde bili dan pre utakmice, a drugu iz Borisova, gde su istakli svoju nalepnicu ispred grafita BATE Borisova.

Gladijatori redovno dolaze i na velike Zvezdine utakmice, naročito na fudbalske derbije, a u velikom broju došli su i na prijateljsku utakmicu koja je odigrana na Marakani ove godine tokom proleća.

Pogledajte i neke od fotografija sa te utakmice gde je istaknuta i njihova zastava u centralnom delu tribine, što samo pokazuje kakav respekt Delije imaju prema njima.

(Telegraf.rs)