Srpska policija zaplenila zastave Torcidi, one se sad prodaju na internetu - idu i do hiljadu evra!

Splićani su prilikom "gostovanja" u policijskim odajama ostali bez nekih od glavnih obeležja

Ultrasi splitskog Hajduka, popularna Torcida, dugo će pamtiti prolazak kroz Srbiju gde su zbog vandalskog ponašanja lišeni slobode i sprovedeni u pritvor. 

>>> Niko od Torcidaša ne traži konzularnu pomoć: Uhapšeni huligani iz Splita su dobro u srpskom zatvoru!

Veliki deo uhapšenih je pušten, dok je protiv njih 13 pokrenuta krivična prijava i oni će biti u pritvoru do početka suđenja, međutim Splićane verovatno više od svega boli činjenica da su tokom hapšenja ostali i bez nekolicine najvažnijih navijačkih rekvizita - zastava.

One im nisu vraćene, ali nisu više ni u policiji, već su se našle u prodaji na internetu, što se može videti na jednoj od fejsbuk stranica na kojoj je fotografija momka sa fantomkom koji u rukama drži jednu od glavnih Torcidinih zastava za gostovanja.

Cena ide čak do hiljadu evra.

>>> Srpska policija savila kičmu Torcidaša, pa ih strpala u marice: Prvi snimak uhapšenih Splićana! (VIDEO)

Nije poznato kako je zaplenjena zastava završila u rukama srpskih navijača (ako je momak sa zastavom uopte navijač), ali ono što je malo verovatno je da će završiti na nekoj od srpskih tribina kao trofej, što je protiv svakog navijačkog kodeksa, s obzirom na to da nije oteta u navijačkoj tuči.

>>> Ko o čemu, Torcida o Srbiji i Srbima: Na utakmici sa Steauom Splićani citirali najčuveniju izjavu Olivera Dragojevića o nenastupanju u našoj zemlji (FOTO)

VIDEO: Pogledajte kako je izgledalo privođenje pripadnika Torcide u Beogradu

VIDEO: Ustaški simboli u srcu Šumadije: Hrvatski huligani demolirali srpsku pumpu

(Telegraf.rs)