≫ 

Ko o čemu, Torcida o Srbiji i Srbima: Na utakmici sa Steauom Splićani citirali najčuveniju izjavu Olivera Dragojevića o nenastupanju u našoj zemlji (FOTO)

Od svih prelepih stihova iz pesama velikog umetnika, navijači Hajduka izabrali baš njegove reči protiv Srbije

  • 52

Fudbaleri splitskog Hajduka odigrali su pred krcatim "Poljudom" bez golova u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv rumunske Steaue.

Nije bilo mnogo toga uzbudljivog na samom terenu, tek nešto više toga vredno pomena bilo je na tribinama, gde je viđena šarenolika koreografija i jedna zanimljiva poruka iz udarnog naijačkog kopa.

Sredinom drugog poluvremena, Torcida je još jednom odala počast legendarnom hrvatskom pevaču Oliveru Dragojeviću koji je bio zakleti navijač Hajduka, i to citiravši njegovu izjavu o nenastupanju u Srbiji.

>>> Počinje Premijer liga! Na Old Trafordu gostuje Lester, a kvota na keca je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted Lester.

- Nema novaca za koje bih pjevao u zemlji koja je nanijela toliko zla mojoj Hrvatskoj. Kapetane, mirno more - pisalo je na transparentu uz zastavu s Oliverovim likom.

Pogledajte tu parolu.

Ustaški simboli u srcu Šumadije: Hrvatski huligani demolirali srpsku pumpu VIDEO

VIDEO Hrvatski huligani odlaze iz policijske stanice u Grockoj:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Град Ниш

    10. avgust 2018 | 11:47

    А наш одговор треба да буде: НЕЋЕМО ДА НАМ У НАШОЈ ЗЕМЉИ ПЕВАЈУ ХРВАТИ, КОЈИ СУ У ЈАСЕНОВЦУ ПОБИЛИ 700 000 СРБА! И протерали на хиљаде невиних људи.

  • killer

    10. avgust 2018 | 12:45

    Oliver je zelio da pjeva..ali zapijetli su mu da ce mu ubit obadva sina ako ode u Bg..Citajte malo pa onda pisite parole..vi koji ga kobajagi volite ste mu htjeli pobit najrodjenije..prica je to o vama...

  • cile

    10. avgust 2018 | 08:18

    Pa da jednostavno Hrvati toliki kompleks imaju od nas da je to nesto neverovatno. A zbog ovog citata nisam ni zalio Olivera, dobar pevac ali je umislio i da je politicki znalac i butao se gde mu nije mesto. Cuj mi naneli zla njima, a oni 250 000 srpskih sinova i kceri u danu proterali, monstruozno izvrtanje cinjenica. Ali Bog sve vidi, ne moze se na krvi drugog naroda graditi drzava,samo polako! Bog nije vrana da vadi oci odmah!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA