Počelo da puca u Argentini: Aguero prvi udario na Sampaolija, navijači napali trenera posle meča! (VIDEO)

Selektor označen kao glavni krivac za debakl na Mundijalu

Selektor Argentine Horhe Sampaoli potpuno je pogubio konce i vodi Argentinu u potpunu propast na Mundijalu!

Posle debakla od Hrvatske od 3:0, Mesiju i drugarima ostaju samo teoretske nade za plasman u nokaut fazu i više ništa ne zavisi od njih, već od ostalih rezultata.

Navijači i mediji su kivni na selektora i označili su ga kao glavnog krivca za neuspeh.

Da je potpuno izgubio autoritet i kontrolu nad svlačionicom svedoče i priče o klanovima unutar ekipe. Navodno Mesi ne podnosi Dibalu i zbog toga verovatno drugi najbolji igrač Argentine ne igra od starta prvenstva (šansu je dobio tek u završnici meča protiv Hrvatske).

Po završetku utakmice nezadovoljstvo Sampaolijem istakao je i Serhio Aguero, koji nije bio zadovoljan što je zamenjen u 54. minutu, odmah posle gola.

Nakon što mu je novinar objasnio da je Sampaoli posle meča rekao da igrači nisu uspeli da se adaptiraju na njegovu taktiku, Aguero je nezadovoljno uzvratio.

- On može da priča šta hoće - rekao je Aguero i napustio inervju.

Inače, po završetku meča navijači Argentine pesmom su vređali Sampaolija, zvali ga "ku**inim sinom", a pogođen je i flašicom u glavu.

Argentina sada čeka ishod meča Island - Nigerija, kao i meč Hrvatska - Island, pa se nada da bi uz pobedu protiv Nigerije u poslednjem kolu i poklapanje rezultata, mogli nekim čudom da se nađu u nokaut fazi.

VIDEO Ruski mladenci će zauvek pamtiti Mundijal i navijače Argentine:

(Telegraf.rs)