Orlovi sleteli u more: Sa kojih će egzotičnih destinacija naši fudbaleri gledati polufinale Hrvata na Mundijalu? (FOTO)

Naši igrači uživaju u odmoru pred povratak u klubove

Dok se Hrvati spremaju za polufinale Mundijala u Rusiji, naši fudbalski asovi odmaraju na egzotičnim destinacijama.

Nismo se proslavili na Svetskom prvenstvu u Rusiji, imali smo samo mali nalet pobedom protiv Kostarike, protiv Švajcarske smo sve pustili niz vodu nakon vođstva od 1:0, dok je protiv Brazilaca, ispostavilo se, najvažnije bilo samo da skupo prodamo kožu.

>>>Najveća bomba '90-ih stigla u Rusiju: Pamela uz 20 godina mlađeg dečka u polufinalu Mundijala!

Barem su tako tvrdili igrači posle poraza od 2:0, iako se najavljivalo da ćemo ići hrabro na pobedu protiv petostrukih prvaka sveta.

Francuzi su blagi favoriti s kvotom 2,60, na Belgijance je 2,85, a kako oba tima imaju sjajne napadače treba razmisliti o 4+ sa veoma jakom kvotom. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Francuska - Belgija.

Nažalost, nije se tako ispostavilo, čim je bilo 2:0, do kraja smo gledali bolno, besciljno i rutinirano trošenje vremena do isteka nadoknade.

Ispuštena je istorijska prilika da se napravi nešto više, jer se naša grupa ukrštala sa Meksikancima i Šveđanima, koji su ostavili mnogo bolji utisak na ovom Svetskom prvenstvu.

Iza svih igrača su naporne klupske sezone, pa su jedva dočekali kraj kako bi se odmorili na egzotičnim destinacijama. Tu su prednjačili Sergej Milinković Savić, Nemanja Matić, Marko Grujić, Duško Tošić je odmah prionuo na posao u kineskom Gvangžuu R&F, Adem Ljajić je otišao u rodni Novi Pazar...

Luka Milivojević se opredelio za Grčku i Pefkohori, gde je otišao porodično da se resetuje pred povratak u Kristal Palas, i to sa Aleksandrom Mitrovićem.

Nemanji Matiću je više prijao krajnji jug Sardinije, gde se potpuno distancirao. Stigao je čak da se opusti i u društvu Dekija Stankovića.

Marku Grujiću se više svidela Grčka u društvu devojke Mije Zeremski, odbojkašice Crvene zvezde.

Luka Jović i Uroš Spajić nisu išli predaleko, pošto su se relaksirali u Budvi.

VIDEO - Adrijana Lima sa decom slavi pobedu nad Srbijom

(Telegraf.rs)