≫ 

Najveća bomba '90-ih stigla u Rusiju: Pamela uz 20 godina mlađeg dečka u polufinalu Mundijala!

Biće vruće u loži

  • 2

Na utakmici Belgija - Francuska u polufinalu Mundijala, veliku podršku Trikolori imaće u Pameli Anderson, seks bombi '90-ih.

Ona će bodriti dečka Adila Ramija, što je potvrdio francuski Lekip.

Inače, supruge i prijatelji fudbalera pozvani su u Sankt Peterburg na važan meč polufinala Svetskog prvenstva, pa Pamela nije izuzetak u ovom slučaju, ali će sigurno privući najveću pažnju.

Francuzi su blagi favoriti s kvotom 2,60, na Belgijance je 2,85, a kako oba tima imaju sjajne napadače treba razmisliti o 4+ sa veoma jakom kvotom. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Francuska - Belgija.

Rami će imati podršku Foto: Tanjug/AP

Rami ima 32 godine, Pamela 51, što ni najmanje ne smeta francuskom fudbaleru marokanskog porekla.

Oni su se upoznali u maju 2017, kada je bek Marseja priznao da ne govori engleski baš najbolje, ali je Pamela poručila da su imali pravi govor tela koji joj je pomogao da pobedi samoću.

- Stalno mi govori, ti mora da imaš 30 godina, ne 50. Pokaži mi vozačku dozvolu, nemoguće je! Ima mnogo mlađih devojaka od tebe, kako ti ovo uspeva? Mi štitimo našu ljubav, ima mnogo lažnih ljubavi okolo, ali naša nije takva - poručila je Pamela.

VIDEO Pamela može da se poredi sa Nives Celzijus:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA