Najvrelija teniserka sveta objavila fotku posle seksa, a njen muž je svima pokazao kako joj izgleda guza iz najboljeg ugla (FOTO)

Dominika Cibulkova se totalno opustila na odmoru uz svoju jaču polovinu

Slovačka teniserka Dominika Cibulkova nije imala jednu od najboljih sezona, pa je godinu završila kao 26. teniserka sveta, pa je odmor jedva dočekala da se potpuno opusti i da zaboravi na sve ostalo.

Teniserka koja važi za jednu od najboljih guza na WTA turu je na Instagramu izuzetno aktivna od dolaska na Maldive, gde uživa sa svojom jačom polovinom.

>>> Cibulkova se slikala bez brusa i gaćica i zapalila Instagram! (FOTO)

Redovno obraduje svoje fanove na Instagramu fotografijama gde dominira njena guza, ili prikazuje svoju savršenu liniju u bikiniju.

Čak je objavila i jednu fotografiju iz bračnog kreveta, očigledno posle burne noći sa svojim suprugom, verovatno posle seksa, jer je ona samo u bademantilu, a on leži na njoj bez majice.

- Jutarnja ljubavna afera - napisala je uz tu fotografiju Cibulkova, a društvo im je pravio i njihov pas.

Zanimljivo je i da je upravo njen suprug objavljivao neke vrele fotografije svoje supruge, pa se na njegovom profilu može iz najboljeg ugla videti guza Cibulkove, uvaljana u pesku pored plaže i još neke od provokativnijih fotografija.

(Telegraf.rs)