Skrnavila je pravoslavni hram u Prištini, sad izabrana da peva zvaničnu himnu Mundijala u Rusiji! (VIDEO)

Era Istrefi dobila veliko priznanje

Printskrin: Youtube/ Ultra Music

Albanka rođena u Prištini Era Istrefi, koja je slavu stekla hitom "Bon Bon", pevaće zvaničnu himnu predstojećeg Mundijala u Rusiji zajedno sa Vilom Smitom i Nikijem Džemom, prenose strani mediji.

Numera koju je komponovao i producirao Amerikanac Diplo, premijerno će biti puštena 25. maja, a pomenuti trio izvešće je tokom svečanog otvaranja Svetskog prvenstva zakazanom za 14. jun na grandioznom moskovskom stadionu "Lužnjikij", pre prvog meča između Rusije i Saudijske Arabije.

>>> SPC: Gola Albanka, koja je skrnavila srpsku svetinju je demon i bogohul!

Ceremonija otvaranja Mundijala biće održana na stadionu, a koncert na kom će nastupiti brojni izvođači na Crvenom trgu.

Istrefi je svoje mesto među triom zaslužila posle "buma" koji je napravila pomenutim hitom, koji se zavrteo po klubovima šitom Evrope i sveta, posle čega je usledio njen uzlet i na američkom tlu gde je potpisala za jake producentske kuće "Soni Mjuzik Intertejment" i "Ultra Mjuzik".

Međutim, nama je poznata i po krajnje spornom spotu koji je polugola snimala u Pravoslavnoj crkvi u Prištini, zbog čega je morala da se oglasi i Eparhija Raško-prizrenska i osudi pevačicu.

Pored pomenute Ere u video spotu se pojavljuje još nekoliko osoba koje, kako je navedeno u saopštenju, "u krajnje demonizovanoj i bogohulnoj koreografiji" igraju polunagi u unutrašnjosti hrama.

- Nažalost, i ovaj najnoviji incident pokazuje u kakvom žalosnom stanju se nalazi ova pravoslavna crkva koja je posebno poslednjih meseci na udaru pojedinih albanskih političara i medija koji otvoreno pozivaju na njeno rušenje ili čak predlažu da se pretvori u muzej OVK - rečeno je tada iz Eparhje na performans Albanke.

Pogledajte sporni video klip koji je sniman u pravoslavnom hramu

(Telegraf.rs)