Doskorašnji igrač Čuke zaprosio lepu srpsku misicu pre odlaska iz Srbije

Petrović posle transfera odlučio da "stane na ludi kamen"

Doskorašnji golman Čukarički Đorđe Petrović ovih dana ima razlčoga za dvostruko slavlje! Osim što je napravio transfer u MLS, novom igraču Nju Ingalnda ide i na ljubavnom planu!

Naime, Petrović je zaprosio svoju devojku Đinu Radovac, inače"Miss Earth Serbia" za 2021. godinu, koja je rekla DA i koja se na svom Instagram profilu pohvalila prstenom koji je dobila.

Sudeći po kadrovima, žurka je organizovana na jednom splavu, a žurku je upotpunio i vatromet. Detalje možete pogledati u videu na početku teksta, dok su ispod fotografije novopečene verenice golmana Petrovića.

Inače, Petrović je dete Čukaričkog i 2018. godine je priključen prvom timu kao treći golman. Po odlasku Aleksandra Kirovskog delio je minute sa iskusnim Nemanjom Belićem čiji zadatak je bio da pomogne Petroviću da izraste u kvalitetnog čuvara mreže.

Uostalom, i sam Belić je o ovoj temi pričao zimus za Telegraf.

- Đorđe Petrović, na primer, ima kvalitet za najviše domete, za top pet liga. Bilo je nekih varijanti da ode, ali opet, treba da se poklopi mnogo stvari. U današnje vreme da se napravi transfer nije baš lako, korona je umnogome uticala na transfere. Nadam se da će u narednom periodu doći do transfera, mislim da bi to bilo i za mene velika satisfakcija, jer se trudim da mu pomognem na sve načine.

Petrović je za prvi tim Čuke zvanično branio od 2019. do 2022. godine i za to vreme je zabeležio preko 70 nastupa za prvi tim. Upisao je i jedan nastup za mladu i A reprezentaciju Srbije. Inače, Čuka je za njega inkasirala oko milion dolara.

Video: Pogledajte kako je srpski napadač zaprosio devojku na plaži u Dominikani

(Telegraf.rs)