Osvojila US Open i zaplakala u zagrljaju Srbina: Saša Bajin joj je doneo titulu, i to protiv Serene sa kojom je spavao! (VIDEO)

Turbulentna životna priča Saše Bajina vratila se u žižu na ovom US Openu

Teniserka Naomi Osaka osvojila je US Open pobedivši Serenu Vilijams, a glavni sastojak tog uspeha bio je Saša Bajin.

Naš trener je nekada bio prvi trener saradnik Serene Vilijams, znao je praktično kako diše i nekada je spavao zajedno sa njom u istom krevetu, a sada joj je presudio upravo zbog toga što je znao kako da se postavi u finalnom meču.

Bajin trenutno trenira Osaku, 20-godišnju Japanku koja je ostvarila istorijski uspeh, donela je prvu Grend slem titulu svojoj zemlji protiv teniserke koja iza sebe ima čak 23 Grend slem pehara, a kada se meč završio, dobro je znala kome prvo da zahvali.

Pohrlila je Saši Bajinu u zagrljaj, a nema sumnje da je i naš stručnjak imao pomešane emocije, jer mu je i Serena prirasla srcu.

Ipak, profesionalne obaveze su nešto drugo, pa smo sada videli Bajina u situaciji sa kakvom se sigurno nikada do sada nije suočio u karijeri:

Dobro se poznaju, igrali su već 18 puta, Đoković je dobio 14 mečeva, uključujući i poslednja tri. Otud i kvota 1,40 na keca. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Đoković – Del Potro.

(Telegraf.rs)