Sve o seksi Srbinu koji je sa Serenom Vilijams pijan bio u krevetu, ali nikad ništa nije uradio! (FOTO) (VIDEO)

Aleksandar Saša Bajin nije nepoznato ime u svetu tenisa i svi upućeni u "beli sport" su bili iznenađeni vešću o prekidu saradnje između najbolje svetske teniserke i čoveka koji joj nije bio samo sparing partner, već i nešto više od prijatelja

  • 4

U svetskoj teniskoj javnosti je dosta jako odjeknula vest da su Serena Vilijams i Aleksandar Saša Bajin prekinuli svoju dugogodišnju saradnju. Mnogi su ostali poprilično zbunjeni kada su čuli da ovaj tandem koji je zajedničkim snagama osvojio 11 Gren slem titula, 36 titula, računajući i olimpijsko zlato u singlu i dublu, više neće sarađivati.

Pored svih tih poslovnih uspeha, još više su iznenađeni činjenicom da su se odlučili na ovaj korak, jer su oni bili i više od samih poslovnih partnera, a kako su i sami često umeli da kažu i više od prijateljstva. Međutim, tome je očigledno došao kraj, a Bajin je počeo da sarađuje sa Viktorijom Azarenkom, koja je velika Serenina rivalka, što je izazvalo još veći šok.

Kraj ljubavi Srbina i Serene: “Veliki Saša” je sada sa Azarenkom! (FOTO)

Kao što rekosmo ovo je poprilično jako odjeknulo u svetu "belog sporta", ali i u našoj zemlji gde on i nije baš nepoznat, naročito otkako se pročulo o njegovoj saradnji sa jednom od najboljih teniserki u istoriji tog sporta.

Bajin je, inače, rođen u Aranđelovcu, a odrastao u Minhenu, gde je počeo da trenira tenis i bio veoma perspektivan, ali su onda dva nesrećna događaja uticala na to da prerano završi karijeru. Prvi je povreda, a drugi očeva pogibija u saobraćajnoj nesreći.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Do saradnje sa Vilijamsovom je došlo, pre osam godina, sasvim slučajno i to u vreme kada on baš i nije mnogo pažnje obraćao na tenis. Naime, ona je boravila u Minhenu i nije imala sparing partnera, a njegov prijatelj Jovan Savić ga je pozvao i to dok je on bio u provodu.

- Pozvao me je Jovan Savić i molio da treniram sa Serenom dok je ona u Minhenu. Bio sam u provodu, pijan i odbio sam, ali me je opet pozvao posle sat vremena i rekao da sam mu jedina nada, pa sam pristao. Na kraju je dobro ispalo, sudbinski - ispričao je jednom prilikom Bajin o početku saradnje.

Od tada se mnogo toga izdešavalo u životima i nje i njega. Ne samo da je postao stalni član njenog tima, već najveći oslonac u životu. Bio joj je kondicioni trener, kuvar, savetnik, psiholog, skaut, izlazi sa njom, prati je na raznim priredbama... Kako je umeo da govori, radio je sve, sem igranja levom rukom, jer to ne ume.

- Osim mojih roditelja, mislim da je on najvažnija osoba u mom timu. Mnogo je više od udarača loptice na mojim treninzima. On je moj stariji brat, član porodice. Zna više o meni od moje rođene majke - govorila je Serena o "Velikom Saši", a to je njen nadimak koji mu je dala.

On je bio i prolazio sa njom kroz sve uspehe, ali i padove i najteže periode u karijeri. Bio je uz nju dok je bila u bolnici tokom 2010. godine kada je imala krvni ugrušak u plućima i kada je posekla nogu. Tada joj je spremao srpske palačinke i uštipke na koje ju je navukao i koji će joj verovatno nedostajati.

Koliko joj on znači govori i to da mu nije dozvoljavala da dok je povređena radi sa drugim teniserkama, čak ni tada kada je propustila skoro čitavu sezonu i kada ga je Jelena Dokić pozvala da malo sparinguje sa njom, Serene je odbrusila da to može samo preko nje mrtve.

Bilo je trenutaka, takođe, kada su zajedno sedeli u kolima i plakali, kada je trpeo njen bes i tražio da se iskali na njemu, kako bi joj bilo lakše, ali i zajedno su išli u provod po klubovima, živeo je tri godine zajedno sa njom, a često su i spavali zajedno u istom krevetu, međutim, nikada nisu uplovili u romansu, iako je bilo nagađanja da je baš zgodni Srbin osvojio srce teniske kraljice.

Najviše su tabloidi pisali o njihovoj navodnoj vezi tokom prošle godine kada je Serena nekoliko puta predavala mečeve zbog nesvestice, vrtoglavice i mučnine, pa se sumnjalo da je trudna, a Bajin se pominjao kao mogući otac njegovog deteta. Ipak, njih dvoje su to i tada demantovali, tako da nikada nije bilo dokaza o njihovoj ljubavnoj vezi.

No, kraj je ipak morao da dođe, a to se dogodilo zvanično 1. marta, ali nezvanično mnogo ranije. Samo nekoliko nedelja posle Australijan opena koji je Veliki Saša morao da propusti, jer je na startu turnira zaradio povredu i vratio se u SAD, a Serena je tada rekla da je ona kriva za to, jer je pala na njega i da jedva čeka da se on vrati.

Očigledno od povratka nije bilo ništa i Bajin je sada na novom zadatku, a to je da pokuša da dovede do svetskog trona Beloruskinju Azarenku baš kao što je to uradio sa mlađom od sestara Vilijams.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    19. mart 2015 | 13:16

    Nema mesta za troje u krevetu makar da je jedan pijan. Serena je sada u vezi sa novim trenerom i okrenuta je njemu. Vise joj nije potreban decko za sve. Vrlo jednostavno.

  • Косово 1389

    19. mart 2015 | 10:46

    Иживљавала се на њему па му прекипело

  • Fmp

    19. mart 2015 | 07:26

    Ruzan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA